^ na kog prodavca mislis, dragone? na onog sa limunade ili kp?
^ na kog prodavca mislis, dragone? na onog sa limunade ili kp?
jole777 kaže:
kupujemprodajem... mada, mislim da se oglašava i na limundu ali pod drugim korisničkim imenom.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Čuo sam u privatnim razgovorima od nekoliko forumaša da je pomenuti prodavac sa dotičnih sajtova težak prevarant, lažov i još ponešto što nije za objavljivanje. Pridružujem se savetu da ga treba zaobići.
da, sad vidim da su to dva sata, ali mi vise nije jasno na koji je od njih mislio pokretac teme, jer se posle pominjao onaj sa 3133...?
jole777 kaže:
''Pokretač'' je mislio na ovaj
Junkers Uhr 6664-2 :: Automatikuhr (Miyota 821A) mit Datum, € 199,00, Junkers-Shop.de :: der offizielle Junkers Online Shop
Ja sam mu nešto odgovarao između postova dušmana koji su upali u temu bez kucanja.
Valjda će čovek da se snađe.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
aha, ok... pogledao sam kp, ali vidim samo onaj od 270 eur... b'ate, sa zlatnom plocicom!
jole777 kaže:
Hvala ljudi, malo sam se zbunio lai sve je ok. Hvala na pomoci, pozdrav!!!!
Ovako, da ne bude nesporazuma. Ja sam mislio na prodavca koji se na ku*ujemprod*jem oglašava pod imenom Dra*ana a na žutoj limunovoj voćki pod imenom Gan*ana.
Nemam ličnog iskustva u trgovini sa ovom osobom ali sam video šta je nudio u oglasima i meni je to bio dovoljan razlog da ga izbegavam. Moj savet svima koji razmišljaju o trgovini sa ovim prodavce jeste da ga izbegnu ukoliko mogu, u suprotnom, obavezno odlazak kod vašeg časovničara da se proveri sat pre same kupovine.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
verovatno se odnosi na mene samo sam hteo da pomognem ...... zato ni nevolim da polemisem na forumu!!
Bookmarks sajtovi