Ma,ne,bre,druže.Zezam se ja sa Simom.
Samo napred,učestvuj što više.
Opušteno
Ma,ne,bre,druže.Zezam se ja sa Simom.
Samo napred,učestvuj što više.
Opušteno
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kada smo se već dotakli prodavaca sa drugih sajtova, da li bi se mogla otvoriti tema gde se diskutuje o njima? Ako govorimo o firmama koje zastupaju određene brendove, pretpostavljam da bi se moglo govoriti i o prodavcima.
^ pade i meni na pamet, i svakako bi bilo korisno za sve nas...
jole777 kaže:
Pa pokrenite ali nemojte da linkujete na sajtove. Postavite ime prodavca, navedite o kojem sajtu/online berzi se radi i iznesite utiske i iskustva ili kako god da ste već to zamislili.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ma ok je,malo sam klimakterican godine me jeb.....
Sto se tice Junkersa sat je ok ko voli vintage pilot satove i treba kolega da ga capi za 200 ... vredi toliko!
Prodavac je mutan ali nije jedini,sve se da proveriti kod dobrog majstora,to sto krunica nije org. nije neka mana,desava se i kod mnogo skupljih satova da "otpadne" pa ljudi stave ono sto nadju i imaju da plate ... handmade for SRBIJA!
Pozdrav mom velikom prijatelju Zmaju ....eto i ja da izfilozofiram nesto!
+1
Ajde Simo ti,kao najviši po činu,formuliši naslov i postavi temu pa da bežimo više iz Junkersa.
Na početku te teme možemo raspraviti kratko o pravilima negativnog ocenjivanja pojedinih (pre)prodavaca.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ej,ljudi,ja sam zakuvao (kriv sam!).Samo sam ubacio pitanje o jednom drugom Junkers satu,koji sam nasao na kup-prod.Zato se sve to izmesalo.
Meni nije namera da ga kupim (cekam jedan citizen da stigne,koji cu uzeti uz nesebicnu pomoc jednog clana foruma).nego me je samo zanimalo kakva je marka u pitanju.Nasao sam Junkers satove na chrono 24 i cene su uuuf.
Sto se tice kalibra doticnog sata ja sam samo prepisao ono sto je pisalo u oglasu,ni ne razmisljajuci da sam napisao pogresan kalibar.VLADANP je u pravu,to jeste poljot kal. 3133.
Izvinjavam se ako sam uneo zabunu,a posebno clanu Flegijas,koji je postavio temu o sasvim drugom modelu.
e, djordje, djordje... sad cemo te banovati na 2 godine i 27 dana.
ma, sve je ok...
jole777 kaže:
Uf,dobro je..mislio sam da ce biti vise...
sto ne volis kad znas i sam koliko znas o satovima..daj pomogni i ti ljudima ovde..
hongknge pisi i pojasnjavaj ako nekad nije jasno a tebi jeste
pozdrav robin
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi