Nije los Nomos ima par zanimljivih modela
Nije los Nomos ima par zanimljivih modela
Kakvi los, imaju oni odlicne modele.
Sto bi reko Sima, sve mi je lepsi taj "radost penzionera" dizajn.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
A, ne...Ovo je cisti Bauhaus - Form follows Function. Radost penzionera je retro look (ko onaj sjajni Bambino), ovo je samo dizajn ociscen od nebitnih stvari, esencija rucnog sata....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
aaaa, treba to ubaciti u odeljak za terminologiju
Ja bih na ovo dala komentar minimalizam...
Što bi Anbeast rekao: Ehmmm...
Čestitam na 1000 poruci, pa neka se nižu i dalje do 2k, 3k, 4k, 10k... Neka pored deljenja kvalitetnih poruka i sadržaja sa ostalim članovima, tebi bude jako prijatan boravak na portalu i druženju sa nama ostalima.
Sada bih dala par komentara na predstavljen model:
Kako se vama čini prečnik od 35 mm? Jel to vama premalo? Znam da ima jako tanku koronu tj. ivicu kućišta, ali ipak 35?
I pohvalila bih indikator rezerve snage. Baš je cool fora. Kada sam pogledala sliku, predpostavila sam da je kružić beli kada me MAX rezerva, a ono obrnuto, šta mi se čini kao još bolje rešenje.
Mislim da uz ovakav dizajn, ne ide veliki precnik.
Ehrmmm...ljudima pre 50 - 60 godina nije smetalo 35mm, zasto bi nama? Salu na stranu, bas bi mi bilo cudno da ga stavim na ruku, ali verujem da se navikne na takve stvari. Sa ovako citljivim brojcanikom, dijametar je samo pitanje mode. Patek Calatrava recimo ima 36mm i ne verujem da nekome smeta
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Meni je to premalo, ja uzimam satove iskljucivo izmedlju 38 - 44 mm , sve preko toga ili ispod toga bih morao dobro da razmislim Pricam o satovima koje nosim, ne onim vintage koji mi stoje u kolekciji
Nema veze, dodao sam ja R... Sledeci put ce biti bolje
Ovo je sat za odelo i za nekoga ko nema potrebu za isticanjem bilo cega jer je savrseno siguran u sebe i svoje vrednosti Veliki satovi, predimenzionirani automobili, vristeci detalji su uglavnom ekstenzija, ehrmm.. odredjenih reproduktivnih delova Mislim , preterujem malo, nemam nameru da se neko pronadje ovom opisu. Evo ja prvi imam sat od 46mm...
Bookmarks sajtovi