A koja mu je rezerva snage?
Koliko se razumem mehanizam je prosečan ali solidan?
Kažeš da hoćeš da uzmeš isti ovakav?
A koja mu je rezerva snage?
Koliko se razumem mehanizam je prosečan ali solidan?
Kažeš da hoćeš da uzmeš isti ovakav?
Ja sam uzeo DLC, zbog zastitnog sloja i zato sto nema lupu. Prezadovoljan sam, ne skida ga od kad sam ga kupio i od tada kasni 22sec (23 dana), kolik amu je rezerva snage ne zanam.
Meni se ovo opasno sviđa. I firma i konkretan model. A i odnos cena/performanse.
Meni je skroz dobar, isti je Rolex Submariner za smešne pare, a odnos cena-kvalitet je nešto što ga čini best-buy čini mi se.
Meni je baš fora da ima uveličavajuće staklo iznad datuma, ima ga i Sub ;-)
Uzeću nešto slično njemu! Rezervna snaga je oko 40-tak sati, ali je zavisno koliko sat nosiš na ruci. Ovaj mehanizam je sa 25 rubina i po meni je jedina sportska varijanta mehanizama, možeš da trčiš s njim, da ga bacakaš ako želiš neće imati toliko probleme kao ostali mehanizmi!
Ne radi se ovde o Rolex-u Submariner za smešne pare, već o kvalitetu sata za solidan iznos novca.
Imaš onaj DLC crni, bez uveličavajućeg stakla za datum, dobar je, samo je malo više sportski...
Inače ne zaboravite da pomerite satove jedan sat unapred
Mislim da je najbolje placanje odavde (paypal ili bank transfer, mislim da iz nemacke nece moci bank transferom), ako salju u Nemacku salju punu cenu (nemaju Tax free, pitao sam) pa kad se vratis u zemlju lupe ti pecat na racun (tako mi rece Sabine) i valjda sledeci put kad ides dobijes pare (nisam isao u detalje) ali onda platis carinu i lokalni PDV (sto mu dodje skuplje,zato se nisam raspitivao)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Zar u ovaj sat ne ide standardna ETA 2824-2?
edit...sinoć dok sam pisao post pisao u sam ga u nekom mom revoltu dok sam se prepisivao sa drugim članovima, elem želim samo da kažem kako je Stainhart ponudio vrlo pristupačne kvalitetne satove pristupačne svim ljudima ono što nude u svojim proizvodima kod drugih proizvođača se plaća mnogo više. 2824-2 je po meni dosta izdržljiviji mehanizam nego li mehanizam iste klase sa oznakom 7750 za sportskije varijante, dok je servis za njih jeftiniji.
Poslednja ispravka: ANGEL II (27.3.2011. u 13:17) Razlog: edit poruke
Bookmarks sajtovi