Jel ima neko bolji predlog za iste pare?
Jel ima neko bolji predlog za iste pare?
Ukoliko si uspeo da kupis sat, molim te kazi na koji nacin. Mene interesuje da uzmem Steinhart GMT. Pozdrav
i mene zanima da li je isplativije naručiti preko neta ili preko druge osobe direktno u nemačkoj,zainteresovan sam za nav B-uhr automatik,pa podelite iskustva ,pozdrav
Nisam kupio, kada ga neko kupi u Nemačkoj plaća cenu sa VAT-om + 8 EUR poštarina (ne može da se kupi direktno kod prodavca, već mora da se naruči preko neta) pa onda taj neko ko ga bude iznosio iz Nemačke može da overi račun na granici, pa da original račun pošalje poštom da izvrše povraćaj VAT-a, ali cimanje je to...Bolja je varijanta da se naruči kod nas, ne plaćaš VAT, ali plaćaš slanje 30EUR pišeš im na mail da ti pošalju predračun, onda odeš u banku i platiš i onda ti ovi naši kad stigne naplate porez i carinu i poštarinu i to izađe prilično, imaju neki članovi na forumu računicu kako se računaju carina i porez
uf,da ima komplikacija,član giga mi je pojasnio preko pp-a.u svakom slučaju hvala,pozdrav
A što ljudi lepo ne zamolite čike iz Vitanov zlatare da vam ga uvezu pa ga lepo ko ljudi pazarite za 699 eura.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
a moz i tako
pa aj ko ce da probije led....
next year at this time I'll be a millionaire
Kupih steinhart Ocean GMT, sve me kostalo sat+bankarski troskovi+posiljka+carinjenje oko 540 eur
Sat je super!
Bookmarks sajtovi