dajte ljudi, postavite bar jednu sliku sata koji kupite... ne mora da bude napravljena pro fotoaparatom niti u studiju, bićemo zadovoljni i vašim amaterskim umećem.
dajte ljudi, postavite bar jednu sliku sata koji kupite... ne mora da bude napravljena pro fotoaparatom niti u studiju, bićemo zadovoljni i vašim amaterskim umećem.
Poslednja ispravka: dragon (27.4.2011. u 17:48)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Čestitke na kupovini i da ga u zdravlju nosiš i još boljim zameniš kada za to dođe vreme.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Na zdravlje, Klax! Uhh..540 jura?! Izadje gotovo dvostruko :-(
sat je prelep ,čestitam
Klax, cestitam na kupovini i neka te dugo sluzi.
Cestitke za sat. Steta sto je izasao toliko, ali ovi nasi nemaju milosti kada su pitanju carina i porezi. I ja sam prosao slicno.
Ajd jedan OFF: Jel beše ima neka suma do koje se ne plaća carina? Nešto mi se mota 100 evra po glavi. Zna li ko?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ako se nesto nije promenilo, to je ta suma. 100e.
Bookmarks sajtovi