Dobro dosao! Fina ideja za temu. Pozdrav!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Tropicalized?!?!?! Kao zaliveno zbog kondenzacije, sta li?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Da se ne ponavljam evo gde sam malo pisao o njoj-Ruhla satovi
Jedino mogu da dodam da mislim da je unutra UMF 24 Caliber.
Tropicalized-znači zaštitu mehanizma od vlažnosti.Predviđen za korišćenje u tropskim uslovima.
EDIT- Sad saznadoh da onaj beli čepić pozadi služi da se kroz njega oslobodi krunica i onda se mehanizam izvlači sa strane stakla.
Poslednja ispravka: VLADAN P (4.3.2012. u 18:33)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da,da, znam da sam o tome negde, nekad procitao nego sam bio lenj da potrazim. Hvala!
Evo jedan zanimljiv sajt o Ruhla satovima Ostalgie-Ruhla Watches of the GDR
Vladane veoma lep i interesantan sat,kako ti se pokazao sa tačnošću?
Evo naišao sam na tom sajtu na tropicalized Ruhlu,piše da je UMF 24 kalibar Ruhla Eurochron Tropicalized Black Plastic Case with Black Dial UMF 24 Caliber � Ostalgie-Ruhla Watches of the GDR
Vladane veoma zanimljiva ruhla, kojih je dimenzija?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
-ufff... nikako da sredim ovaj Glashutte...
Bookmarks sajtovi