zmaju sad pravac na časove letenja , "tko leti vrijedi,tko neleti ne vrijedi "
zmaju sad pravac na časove letenja , "tko leti vrijedi,tko neleti ne vrijedi "
Jako lep sat, i dobro mu je legla narukvica. moja jedina zamerka za ovog Steinharta je mineralno a ne safirno staklo pozadi, dok na primer Prometheus za iste pare ako ne i cak malo manje stavlja i napred i pozadi safir, i plasticne skazaljke Ali je opet jako dobra kupovina
Odlican sat i fenomenalan kais,a sem sto ce izdignuti sat cuvace ti i zglob,jer sat tolikog obima pri niskim temperaturama sigurno ledi isti...
-ne znam da li si mislio na "Prometheus Recon 5" (s`obzirom na sličan izgled i mehanizam)... meni je sam dizajn i izgled sata daleko lepši na STEINHART-u , no to je stvar ukusa. Što se tiče "haube" mehanizma, stvarno ne vidim potrebu za safirnim staklom, tako da to sigurno nebi bio razlog zbog koga bi Prometheus (bar po meni) bio bolja kupovina.
-valjalo bi ugraditi i brisače za period kišnih dana...
Šala na stranu, meni gabariti sata nikako nisu njegov minus... naprotiv, tako je dizajniran "dial", da je diameter sa svim na mestu . Da li ga nazvali vodomerom ili cajgerom Fap-a 13tice , (meni bar) sat prosto pleni izgledom i robusnošću .
Što se mene tiče, imam isto mišljenje ,kao i...
EDIT: Zmajček, zamalo zaboravih... odličan opis, kao i fotke !
pa cini mi se da si ga mima...ti birao i mozda si u pravu sto pozadi nema safirno jer bas se nekad uhvatim da gledam sad odnazad a ne onako kako treba! Sala mala nemoj da mi zameris ali to mi je najmanje bitno od bilo cega! Vazno da ja njega cujem na skoro malo manje od pola metra kako cakce i sad cu da mu stavim i napred kozicu da kad pada sneg ne zaledi....ali iskreno Pugo mi je stavio takvu kozu da je prosto uzivanje za nosenje
next year at this time I'll be a millionaire
-ako ga je mima birao, moram pohvaliti njegov istančan ukus, jer STEINHART pored zavidnog kvaliteta , fantastično izgleda...
Vratim se s`vremena na vreme na temu, da uživam u fotkama.
Zmajkoviću, sa jedne strane ti želim da uživaš u satu, a sa druge da ti brzo dosadi, jer ja bi u tom slučaju bio prvi na listi za kupovinu istog !
Tek sam sada video taj Engleski kais, odlican pilot nema sta pun pogodak, odlican si stil izabrao!
Sat odlicno izgleda! Bas mi se dopada kako izgleda sa novom narucvicom. Super!
Bookmarks sajtovi