Evo i novog limited modela STEINHART "MARINE Chronograph Edizione BRONZO"
Evo i novog limited modela STEINHART "MARINE Chronograph Edizione BRONZO"
Dobar je
Mozda nije nesto sto bih ja kupio, ali je sve jedno dobar.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja ne bi tražio ovako nešto, ali sad kad ga gledam sviđa mi se ova kombincaija bronza-zeleno.
Dobar dan.
Hteo bih da porucim Steinhart sat ali ne iz Nemacke vec iz Madjarske.Razlog je usteda tj. razlika u pdv-u izmedju te 2 zemlje(19-27%). Nemacki Steinhart mi je u 1 mejlu pojasnio sve(oslobodjen sam pdv-a,shipping 15e+30% carina i pdv kod nas..), dok mi Madjari nisu odgovorili na 10-ak mejlova (probao sam i telefonom ali uzalud posto znaju samo maternji jezik?!).
Zamolio bih vas ako znate ili ako je neko slucajno vec porucivao od njih da mi pojasnite da li se placa puna cena sata ili cena bez pdv-a(u slucaju da se placa puna cena kako moze da se refundira?)?
Ja bih ili porucio online(ako sam oslobodjen pdv-a,na sajtu pise da je shipping za Srbiju 7e) ili otisao po njega(ako nisam oslobodjen pdv-a) u zavisnosti koja je jeftinija opcija.
Unapred hvala
Steinhart je napravio male izmene na svom modelu Nav B-Uhr 47mm handwinding, nema vise ispisa Nav B-Uhr i 6497 (oznake za unitas koji ga pokrece ako se ne varam) i krunica je sad kao kod titanijumskog automatic modela cini mi se!? Na prvoj slici je novi (redizajnirani model), dok je na drugoj stari!
Vise mi se svidja ovaj novi bez oznaka.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
I meni ali ja sam vise za 44mm model, zapravo dogovorio sam sa njima da krajem maja odem po svoj primerak licno i vidim gde su i sta rade
Zdravo svima,
interesuje me kako servisirate ("redovan" servis i slicno) ako nema njihovo predstavnistvo kod nas?
Da li idete kod bilo kog casovnicara ili saljete njima?
Pitanje je mozda glupo ali mi se satovi jako svidjaju, a razumeo sam da mehanika mora da ima redovan servis na par godina.
Pozdrav
Bookmarks sajtovi