"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da, zapravo i nemaju nekih zajednickih detalja. Zbog kombinacije boja cini se da postoji neka slicnost.
Heheheh ruju da nisi ti zaposlen u steinu ,volis ih vise nego cokoladu Salim se malo , kao sto rekoh ja sam pomislio da je neki novi Seiko , u svakom slucaju jako lepi satovi
Nije da ih volim, ali postujem kompaniju. Jedna stvar mi kod njih mnogo smeta, a to je sto se reklamiraju kao Svajcarski satovi i natipis "Swiss Made". Ne znam zasto beze od Nemacke, a kompanija im je u Augsburgu.
Meni bi npr. bili mnogo zanimljiviji da im na ciferu stoji "Made in Germany".
I meni se svidjaju skoro svi njihovi modeli, u zadnje nesto najvise gledam njihove ronilacke i bas ozbiljno razmisljam o kupovini ali nekako mi previse smeta sto lici na Rolex, mozda i predjem preko toga, ali za sada se ozbiljno dvoumim. Mnogo je lose kad imas sredstva za kupovinu, sat ti se svidja, ali opet nesto koci, da poludis
Mnogo je gore kad ti se svidja sat a sredstva te koce
Dobro ima i toga, ali u ovom slucaju bi se naslo sredstava
Ocean two je malo skuplji, a sto se tice Archimede Deck watch, znas i sam da mi se bas svidja, posebno zbog Unitas mehanizma, ali on bi me tek skupo izasao, racunao sam oko 600e skoro i to bez TOP Ete.
Jeste skuplje, ali je satina(mismil na Archimede).
Bookmarks sajtovi