Meni djeluje originalno koliko toliko. Ima li neki vintage Rolex da je isti ovakav, nisam upoznat bas sa svim Rolex-ovim modelima
Meni djeluje originalno koliko toliko. Ima li neki vintage Rolex da je isti ovakav, nisam upoznat bas sa svim Rolex-ovim modelima
Ref 6538A
Ovaj sto je Joppa postavio je bas isti. Stvarno nisam znao sam ovaj model submarinera, moracu malo to da precesljam. Hvala na slikama obijici
Sto duze gledam novog Stajnija, sve mi se vise svidja. Svakako po meni najbolji iz serije modela inspirisanih Submariner-om.
znaci "prepisali od reci do reci" sto bi rekli u skoli
nisam ni ja znao da postoji identican model.
kao sto neko rece to me ne bi sprecilo da ga kupim (pod uslovom da imam novca), ali pocinje malo da me smara ta njihova politika da prave bukvalno iste modele kao i originalni sub-vi.
Pa ako se malo bolje zagledas, nije bas "od reci do reci". Kazaljke i crveni marker na luneti da, ali ostalo je relativno izmenjeno.
samo nema 200/660 i submariner da pise sve ostalo je isto. pogledaj ovu sliku sto je Joppa postavio
Bezel je malo promenjen, satni markeri su skroz drugaciji, oblik lugova drugaciji. Slazem se ja da je to direktno omaz ovom modelu Rolex-a, ali nije bas da su uradili kopiju 1:1
Meni se cini izmiksan od tog modela i ovoga sto je Rus postavio.. a tko zna mozda je i takav bas model Rolexa postojao.. nisam bas neki poznavaoc povijesti Rolexa. U svakom slucaju meni je dobar kao moderna interpretacija povijesnog modela.. osim sto stvarno ne volim mercedes kazaljke.
Da su bar stavili kao na OVM modelu..
Bookmarks sajtovi