Moj pilot je 45mm, i ja nikako ne bih išao preko toga iako volim veće satove. Jedino ako imaš baš ogromnu ruku.
Moj pilot je 45mm, i ja nikako ne bih išao preko toga iako volim veće satove. Jedino ako imaš baš ogromnu ruku.
Poslednja ispravka: ckvrlj (24.4.2014. u 21:26)
Svicarska nije u clanica EU, ali je u zajednickom europakom gospodarskom prostoru. Za ovaj slucaj je to isto kao i da je u EU.
da slazemo se efta i eu, otvorene granice, slobodan protok robe i radne snage, tesko da tu moze da se povrati porez, jedino da pita prijatelja je l moze ali kao sto rekosmo gore obojica, tesko
Skoro svaki pilot je sav u ciferu! U prevodu, i 40-41mm deluje veliko... Sve preko toga je preterano.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Moj Steinhart je taj manji, od 44mm...
Ja sam trazio da mi sat isporuce kod sestre u Pariz, i pitao sam ih da mi daju cenu bez tog nemackog pdv-a jer iako salju sat za Fr, ja ga ipak placam preko banke iz Srbije, ali su ljubazno odbili da to urade-pretpostavljao sam da nece prihvatiti, ali sam ih pitao za svaki slucaj.
^I ja sam pitao istu stvar, i dobio isti odgovor, mada ko sto kazes ocekivao sam to.
@Lynnbor, ako nisi probao taj model od 47mm i ako nisi 100% siguran da ti odgovara, bolje idi na manji precnik, kao sto rekose kolege pre mene i taj manji deluje dosta veliko.
Porez na taj nacin na koji pokusavas neces moci da vratis, ali u svakom slucaju ces proci jeftinije nego da sat direktno porucis ovde.
Poslednja ispravka: RUS (24.4.2014. u 22:21)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
@Lynnbor, ja bi se isto pridruzio gore opisanom, imam pilota Steinharta NavyB-ChronoII 44mm, zglob mi je 19,5mm ali sat deluje veliko i mocno. I jos nesto ako ikako mozes kupi njihovu original koznu s leptirom. Zasto.... jer je jako dobra ali ono najvaznije ima usivene tanke celicne limice pri vrhu kod lugova i to ti sat uvek drzi na sredini zgloba. S tim izbegnes ono odmicanje sata u stranu, od tela. Jer sat je i tezak i debel. moj je sa valjouxom 7750.
A ako nisi daleko dodji kod mene u NS pa probaj.
A evo neke slike, sory slikano mobilnim....
A imas i usporedbu sa Fortisom pilotom 41,3mm koji je sav u ciferu.
meni mnogo to smeta kad mi odmice sat, stoji mi kao piletu si.e, ne znam kako je sa gumenom i nato kaisevima i mesh metalnom narukvicom?
neznam za nato i mesh....premekane su,gibljive i tezi sat bi ih gurao u stranu a gumena bi dobro drzala ako je pri kopci tanja a pri lugovima deblja.
Onda bi bila dovoljno kruta da drzi sat
Bookmarks sajtovi