Razlika između A-type i B-type ti je u izgledu cifera. B-type ima još jedan uži prsten sa oznakama.
Inače što se tiče tog modela koji si izabrao, nećeš pogrešiti. Ima odličan automatski mehanizam, koji ćeš moći da servisiraš gde hoćeš.-
Razlika između A-type i B-type ti je u izgledu cifera. B-type ima još jedan uži prsten sa oznakama.
Inače što se tiče tog modela koji si izabrao, nećeš pogrešiti. Ima odličan automatski mehanizam, koji ćeš moći da servisiraš gde hoćeš.-
Nije malo, ali nije ni cifra zbog koje se propada ako je na kraju i platis.
Ponavljam opet po ko zna koji put, cak i da platis to, izacice te mnogo jeftinije nego da porucues ovde, tako da si na dobitku kako god da okrenes.
Razlika izmedju tipa A i B je iskljucivo u izgledu. Posto su sve ovo u neku ruku reizdanja Nemackih pilotskih satova iz drugog svetskog rada, i rade se po nekom originalnom nacrtu, u kome su postojala dva tipa brojcanika.
Primer tip A
tip B
Poslednja ispravka: RUS (25.4.2014. u 21:13)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
@Lynnbor
Samo da se vratim na jedan tehnicki detalj koji nebi trebao smetnuti s uma....
Nemoj zaboraviti na velike Steihartove krunice. Pa gibanje sata na ruci a vidim da tvoj zglog ne spada neke jako velike.Tako da ti krunica moze napraviti problem pa da ga moras prebaciti na desnu ruku.
Hvala ljudi, stvarno ste mi pomogli. Odluka je pala na 44orku samo jos da vidim da li automatik ili na rucno navijanje. Ubijame sto sam vizualista a mnogo mi je lepsi onaj na navijanje
Što se vizuelnog dela tiče, to ćeš morati sam da presečeš. Inače mehanizam u tom na ručno navijanje je odličan, tako da koji god da izabereš, nećeš pogrešiti!
A zasto ti je toliko vazno da je automatik? Navijac ima svoju draz
Ma uopste mi nije vazno da li je automatik. Pala je odluka na
Nav B-Uhr 44 Handwinding - Pilot Watch - Steinhart Watches
al sad naleteh na ovo Laco Genf i Zurich, novi modeli!
Malo sam pogledao po netu i vidim da je ozbiljna kompanija u pitanju. Steinhart mi je mnogo lepsi, a vidim i da je dosta kvalitetniji ali ovo me je malo zagolicalo zbog tradicije a i cene
Pitanje je samo da li je Steinhart skoro duplo bolji posto je tolika razlika u ceni??
Poslednja ispravka: Lynnbor (27.4.2014. u 21:15)
Steinhart je duplo skuplji zbog mehanizma (6497) ali i zbog safirnog stakla.Pogledaj i Laco Type A satove koji su slicni Steinhartu.
Srazmerno proporcionalan odnos u casovnicarskoj industirji skoro da ne postoji, tako da to nemoj ni da trazis.
Nikada neces naci da je recimo 5 puta skuplji sat, 5 puta bolji, i time nemoj ni da se opterecujes, a jos manje da trazis to.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Laco je zapravo i radio originalne Beobachtung satove, pa su taj dizajn kasnije svi prekopirali, uz Laco za Luftwaffe su radili i Stowa-Durowe, IWC, Wempe i Lange
ako je Laco, onda su to oni autenticni modeli od oko 800evra, odnosno najautenticniji jer to nisu isti oni piloti iz vremena rata, takvi su u muzejima
Laco je izbacio limitiranu seriju onog od 55mm, jedno po 50 komada, to je nesto najpribliznije originalu
Bookmarks sajtovi