Cestitam,prelep sat
Cestitam,prelep sat
Hvala svima na cestitkama!! Stvarno sam odusevljen i uzivam Vec se lozim za jos jedan, Titanium vintage, po mogucstvu 47ica. Uzmem B type i kompletiram a zena da ne zna naravno Onda bolje uzmem ipak A type, nece ni da provali
Cestitke, odlicni su mi piloti njihovi. Jel ovo 44?
Jeste, ja sam prvo hteo 47icu al me naplasise da je prevelik pa sam se ipak odlucio za 44. Odlican je, taman kako treba, ali ko voli vece neka slobodno uzme 47icu. Ja sledeci uzimam 47
Poslednja ispravka: Lynnbor (23.5.2014. u 9:53)
Previse...kako, kome. Ja nosim 47mm I ne kajem se, cak sam dobio dosta komplimenata za sat. Naravno, sve prema gradji, obzirom da imam I 100kg na 1, 85m tako da ne odudara previse.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Pozdrav, evo moje prve poruke na ovomforumu. Danas je stigao dugo ocekivani Steinhart Ocean 44.
Branko
Dobrodošao!
Ti baš znaš kako da se predstaviš...Sat ti je odličan
Uživaj.
Kad stigneš predstavi nam sat malo detaljnije.
Poslednja ispravka: VLADAN P (6.8.2014. u 20:48)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Imenjače, dobrodošao!
Ako nije tajna-odakle si naručio sat i koliko si čekao na isporuku? Ako je u pitanju nov sat...
Kakvi su prvi utisci?
Sat je kupljen preko zvanicnog Steinhartovog sajta. Od momenta kupovine do isporuke proslo je dvadesetak dana. Sam transport trajao je sest dana. Kad saberem sva davanja ( sat, postarina, carina i usluge speditera ) izasao je oko 500 E.
O utiscima malo kasnije, tek je danas dosao. Nisam ga posteno ni pogledao.
Bookmarks sajtovi