Kupio si lep i dobar sat, pa je red da čestitam i da ti poželim dobrodošlicu na forum
Nadamo se da će uskoro biti utisaka i još fotki, a pridruži nam se i u ostalim diskusijama.
Kupio si lep i dobar sat, pa je red da čestitam i da ti poželim dobrodošlicu na forum
Nadamo se da će uskoro biti utisaka i još fotki, a pridruži nam se i u ostalim diskusijama.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nakon jednog dana osecaj kao da je godinama kod mene. Velicina sata je po mojoj meri, precnik 44mm. Prilikom narucivanja bojao sam se da je narukvica mala (kratka). Narukvica je dovoljno velika, dovoljna za obim 23 cm. Sirina joj je 22mm.
Jako mi se svidja kako je staklo providno. Safirno sa antirefleksnim premazom. Neobicno da prelazi preko korone.
Korona se lako okrece i napravi 120 klikova na punom krugu.
Cifer je crn, mat boje. Na poziciji 3 nalazi se datum. Iluminacija je odlicna.
Mehanizam je Eta 2824 - 2 sa 25 rubina .
Branko taj sat mi je na listi želja...dugo te i lepo sluzio
next year at this time I'll be a millionaire
Baš si ga lepo predstavio uz odlične fotografije.
Da,baš bi ga voleo
Bilo bi zanimljivo napraviti uporedni prikaz i test SD i ovog Steinhart-a, čisto kao zanimljivo poređenje obzirom na razliku u ceni i toliku sličnost satova.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Iskreno ne znam da bi bila neka ogromna razlika ..osim u ogromnoj razlici u ceni..
Koliko Steina se moze kupiti za jedan Rolex Sea Dweller? Slicnost je velika!
Uh,uh.....gdje ćete porediti Roli i Stejni- pa to su 2 svijeta!
Bookmarks sajtovi