Poslednja ispravka: RUS (17.2.2015. u 22:58)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ih lep...samo sam cekao koji ce da lici malo na Zenith....eto ga
next year at this time I'll be a millionaire
Pomislih da se govori o forumskom satu
pozdrav svima
Zainteresovao sam se za ovu firmu pa sam listao malo ovu temu.
Ono sto sam procitao je da je bilo neke organizovane kupovine u Budimpesti pa sam hteo da vidim dali je to i dalje aktuelno i izvodljivo. Konkretno me interesuje Apollon chrono, a usteda na vatu nije mala ako je moguca.
Kod kupovine Steina u Mađarskoj treba proveriti da li ga ima na stanju. Najčešće ga poručuju iz Nemačke. Ni porez nije tako lako podići. Prilikom izlaza mora se sat sa računom pokazati na carini. Porez se podiže naknadno u prodavnici gde je sat kupljen.
Nešto sam čuo da se preko neke naše banke može to uraditi uz određenu proviziju.
Ta banka bi trebalo biti Reifeisen, inače ukoliko je globalblue u pitanju, može se poslati i direktno njima u Slovačku, tako sam ja uradio kada sam imao račun iz Rima na kojem je pisalo da se povrat poreza može uraditi ssmo u radnji, nema ni provizije, samo troškovi za preporučeno pismo oko 150 din.
Evo već nedelju dana se natežem sa Judith Kuchler gospodžom iz Steinharta, ubih se živ pokušavajući da ih nateram da mi pošalju jednog OVM letećo zrakoplovno avionskom poštom jerbo mi se ne plaća banda Fedex-ovska. Hladno li je srce u njemice, čak sam joj i računicu lepo dostavio da bi sat sa 320 eura izašao na 500 i džabe. Možda kad bi je više nas fino kontaktiralo ili pak poslalo bombonjeru pa da razmotre neku drugu opciju slanja pored Fedex-a i ostale bagre.
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
Pozdrav ljudi, zelim da narucim Steinhart Ocean 1 Black. Zanima me koliko ce me izaci carina i da li se isplati uzimati in-lay od keramike ?
Bookmarks sajtovi