Sad sam malo čačnuo, kad se doda sat poštarina je 25, kad se stavi samo narukvica - 0.
Sad sam malo čačnuo, kad se doda sat poštarina je 25, kad se stavi samo narukvica - 0.
Verovatno je da su u istoj pošiljci tako da su naplatili jednu poštarinu. Ako nije tajna šta je naručeno?
Pa logicno je da postarina za narukvicu, koja je relativno jeftina, ide u malom paketu i ne treba joj osiguranje bude manja nego za citav sat.
Mislim da bi se naplatila poštarina ako se šalje posebno.
^ Ne bi, kaisevi, bezeli i ostale sitne stvari su oduvek slali bez postarine.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sad videh.
Tek sad registrovah da je bilo jos razgovora u temi, izvinjavam se na neodgovaranju
Stigao malopre paket, naukvica i alat za skidanje narukvice. Fedex isporucio, naplatili 680 dinara za carinjenje.
A evo i na satu (nisam stigao da podesim vreme )
Kopca je moja
Sent from my HTC Desire 526G dual sim using Tapatalk
Evo, posle dan nosenja - narukvica mi se svidja. Inace ima ka lugovima kao jastuce i mislim da ce trebati vremena da se razgazi kako treba posto imam pljosnat zglob. Pri dnu je debljine 3mm, pri lugovima 6mm. 95/125mm 22mm sirine. Kopcam je na 4tu rupu, zglob 20ak cm.
Alat mi se cini dosta dobar. U odnosu na kineza sa aliexpresa koji se raspao posle prve upotrebe je nebo i zemlja. Ima viljusku sa uedne strane i minus odvijac sa druge. Deluje mi da nisu izmenljivi.
Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Izgleda da se sprema nesto novo kod Steinhart-a. Objavili su sliku dela sata. Verovatno helijumski ventil i titanijumsko kuciste.
Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Bookmarks sajtovi