Hvala vam na čestitkama, a utiske ču preneti malo kasnije kad prođe euforija novog sata
Hvala vam na čestitkama, a utiske ču preneti malo kasnije kad prođe euforija novog sata
Čestitke i od mene! Skroz interesantan model!
I dok se malo razvije patina
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Gigo
Čestitke!
Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Gigo čestitke. U zdravlju ga nosio.
Posto i ja razmisljam o Steinhart satu, a najvise mi je problem kako ga "dobiti" u Srbiji, mogu li te zamoliti da napises kako si ga ti porucio i dopremio?
Da li je to bila "redovna" procedura (posta, carinjenje) ili neka druga?
I jos nesto - gde ga planiras odrzavati i servisirati u Srbiji?
Hvala unarped !
Pozdrav Damal,
ja sam prvi Steinhart naručio na adresu hotela, kada sam službeno putovao u Nemačku. Te sam ga prošvercovao preko granice. Održavanje je jednostavno pošto su to standardni mehanizmi, te je svaki časovničar u mogućnosti da to uradi.
Od tada sam se preselio u Nemačku te je i procedura jednostavnije , ali i dalje mislim da ću satove održavati u Bgu.
Još jedan model Tritona
https://www.steinhartwatches.de/en/d...-atm-blau.html
i posle last edition ima novih edicija, malo me razočarala nedoslednost Steinharta
Pozdrav,
Interesuje me, da li je moguce poruciti Steinhart sat iz Srbije, koliko se to uopste isplati? Proverio sam na njihovom sajtu, sat koji bi kupio izasao bi oko 345 eura sa nekim taksama i dostavom, ali me interesuje koliko moze da bude carina? Hvala
Bookmarks sajtovi