664Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Steinhart satovi
Prije svega pozdrav svim članovima foruma te se ovim pitanjem i ja, kao novi član, želim uključiti u njegov rad. Naime, zanima me vaše stručno mišljenje o njemačkom proizvođaču satova STEINHART, konkretno njihovom modelu TRITON. Sat se nalazi u cijenovnom razredu do 500 eura. Zanima me omjer cijene i kvalitete odnosno odnos uloženo-dobiveno.Unaprijed se zahvanjujem na odgovoru i još jedan pozdrav svima.
-
Re: Steinhart satovi
Dobrodošao Aleksandre.
Steinhart je odlična kompanija i svakako je preporučujem pogotovo ako gledaš odnos uloženo/dobijeno. Kvalitet kućišta im je dobar, kompletna završna obrada satova i više nego odlična a ugrađuju ETA mehanizme koji uglavnom poseduju neke elemente dekoracije. Kontrola kvaliteta im je na visokom nivou i ne moraš da brineš da ćeš dobiti sat koji je loše izrade. U slučaju da se tako nešto i desi, podrška kupcima koju obezbeđuju radi svoj posao neverovatno dobro i eventualne probleme rešavaju u prilično kratkom vremenskom roku. Da im je stalo do mišljenja i pozitivnih ocena njihovih kupaca i potencijalnih mušterija govori i činjenica da pojedini zaposleni učestvuju i u diskusijama na eminentnim stranim forumima. Ne želim da me shvatiš kao da su potpuno bajni i sjajni, desi se i njima tu i tamo da zabrljaju ali uglavnom se trude da kupac bude zadovoljan.
Za sam sat koji te interesuje ne znam šta da kažem osim da ponovo upotrebim izraze koje sam već spominjao... odličan kvalitet, jako dobra završna obrada, kvalitetan mehanizam i sve u svemu jedan izuzetan sat. Da li je od onih koji se ostavljaju u nasleđe ne znam, to više zavisi od osobe do osobe, ali znam da je prilično tražen i da je dosta hvaljen sat.
Lično još uvek nemam njihov sat ali planiram da kupim jedan iz njihove ponude u neko dogledno vreme. Triton je svakako jedan od glavnih kandidata.
Pozdrav
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Puno hvala na iscrpnom i brzom odgovoru. Pozdrav!
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala Zamolit ću suprugu da napravi još nekoliko boljih fotografija (ona se kod nas bavi fotografijom) pa ću onda staviti slike u temu "slike satova...".
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Jako sam zaineresiran za kupovinu STEINHARTA, konkretno njihovog TRITON modela. Sve čestitke na obavnjenoj kupovini jednog prelijepog sata, te bih ta zamolio da podijeliš svoje iskustvo kupovine s ostalim forumašima zainteresiranim za ove izuzetne satove.Unaprijed hvala.
Pozdrav!
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
SaleK, hvala ti na tvojim korisnim savjetima i iskustvima vezanim za kupovinu STEINHART sata.
Javljam se iz Hrvatske, koja još uvijek kao što znamo nije članica EU što mene neće spriječiti da TRITON postane dio moje kolekcije. PRONAĆI ĆU MODUS
Poslednja ispravka: aleksandar lukić (3.3.2010. u 17:23)
-
Hehe... Aleksandre, al to nije ovaj običan triton već nova 100 atm serija. Sat je zaista prelep, a posebno je upečatljivo osvetljenje markera, kako na koroni tako i na brojčaniku ali i samog brojčanika.
Pozdrav
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi