evo,pratim vas već duže vrijeme...naročito ovu temu!
jedva čekam da ti dođe i da podijeliš s nama slike i dojmove jer
bi i sam trebao postati vlasnik jednog ukoliko jedna prodaja dobro prođe!
evo,pratim vas već duže vrijeme...naročito ovu temu!
jedva čekam da ti dođe i da podijeliš s nama slike i dojmove jer
bi i sam trebao postati vlasnik jednog ukoliko jedna prodaja dobro prođe!
Jel stigla Stowa? Kakvi su prvi utisci?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Društvo,
Stowa mi je stigla u subotu 16.10.
Isporuka je bila u Budimpešti na prijatelja.
Ne znam šta bih vam rekao, sem da sam oduševljen!!!!!!!!!!!
Pošto u poslednjih 5 meseci, slike ovog sata držim kao Wallpaper na poslovnom računaru, svim kućnim i mobilnom telefonu
pribojavao sam se da mi se u živo neće dopasti. Ali naprotiv savršen je.
Ovako za sad, kvalitet je stvarno odličan, kućište, kruna za navijanje, prelepe plave kazaljke, dimenzije tj veličina i debljina sata, osećaj na ruci...
Sad ću malo ljubomorno da ga čuvam samo za sebe, ali uskoro bih to podelio i sa vama, tj napisao neki review i okačio slike.
Naravno i opisao iskustva oko kupovine sata.
Ja bih vas samo sad zamolio za malo strpljenja i mnogo bi mi pomoglo ako postoji neki šablon za pisanje review-a.
Pozdrav svima!!!
Čestitam od srca!!!
Što reče @sima hrabri,požuri sa slikama(pokušaj da budu dobre,molim te)!
Što se tiče opisa,nema tu nikakvog šablona - opiši ga onako kako ga ti vidiš i doživljavaš(specifikacije su manje bitne jer to svi znamo)!
Ako će ti pomoći,pogledaj opise u temi:"Kompletni testovi satova"!
Ma ne postoji šablon za pisanje review-a, niti je potreban. Dalibor je lepo rekao...
Možeš da postaviš i samo slike sata, kao što to nikola0406 čini sa svojim Omega satovima i niko ti neće zameriti ako ne napišeš ni jednu jedinu reč. Mislim da će ekipa nakon što postaviš slike svakako izvući iz tebe informacije koje ih interesuju, hteo ti da pišeš review ili ne.opiši ga onako kako ga ti vidiš i doživljavaš
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da li idalje postoji " nadogradnja " C.O.S.C za Stowa satove, konkretno za model Fliger nesto ne vidim na njihovom sajtu.
Hvala na informaciji
Nema na čemu...
Dosta dobra opcija, za nekih 700 evra dobija se kvalitetan sat sa jako lepo dekorisanim i kvalitetnim mehanizmom...
Moram podijeliti odusevljenje tocnoscu ovog sata s vama. cosc stowa iz 2006 koja servisa nikad vidjela nije odkad je sklepana danas ide tocno 0 sek u 24h. Nevjerovatno! Do sada sam uvijek mislio da su cosc papiri marketinski trik..
Bookmarks sajtovi