Uf...ovo ce biti prva Stowa koju uopste ne zelim u svom vlasnistvu. Suvise mi lici na Damasko modele, sto i nije mana, ali deluje mi nekako nedovrseno.
Uf...ovo ce biti prva Stowa koju uopste ne zelim u svom vlasnistvu. Suvise mi lici na Damasko modele, sto i nije mana, ali deluje mi nekako nedovrseno.
Rus,
Onda znači da je to čisto Stowina odluka - no like!
Kakva cistota cifera jooj majko,prelep je...
next year at this time I'll be a millionaire
Ne znam sta da vam kazem, meni se sat bas svidja
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nekako mi izgleda modernije nego njihovi ostali modeli ali ne mogu da kazem da mi se ne svidja, prikaz datuma mi i nije toliko presudan
Ne mogu sam sa sobom da se usaglasim povodom ovog modela. Nije da mi se ne svidja, ali kao da mu nesto fali
Evo komplenih specifikacija Stowa Testaf (technical standard of pilot watches)
Diameter: 45/46 mm, height: 12.90 mm
Material: titanium, matt
Water proof: 20 bar = 200 meters waterproof according to DIN 8310
Low pressure proof: by special thick crystal sealings
Bezel: turnable on both sides, undetachable screwed construction
Cone: special thick diameter for improved stability
Crown: titanium
Seals: Viton on crown and case, a sealing material used at space flights
Crystal: AR-coated sapphire crystal on both sides, front sapphire crystal domed
Dial: black matt, white printed, Superluminova BWG9 (white illuminating color, at night light blue luminous)
Hands: Superluminova BWG 9
Movement: ETA 2824-2 in TOP quality, rhodium-coated, Geneve strips finish, golden STOWA engraving,
blued screws, shockproof acc. to DIN 8308, antimagnetic acc. to DIN 8309
Strap: buffalo leather or rubber strap fixed on very solid undetachable and screwed lugs
Ne smatram da mu je mana sto lici na Damasko modele,ali i ja imam utisak kao da mu nesto fali...Ne znam,verovatno zbog datuma. :-///
U svakom slucaju,deluje moderno i jako lepo za oko.
Dobar sat,sasvim sigurno,
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Evo i, po meni, lepših i kompletnijih modela na bazi novog Stowinog Fliegera -
Prvi je limitirana serija sa Countdown bezelom, za 24 satnu trku (koji uzgred rečeno nema neku primenu u realnom životu ukoliko ne zarađujete vozeći Le man) i
drugi koji je običan GMT i meni baš zanimljiv sat
Cena će da bude oko 1600 do 1800 evra,
dimenzije će biti kao i Testaf model samo sa Valgranges A07.171 mehanizmom što je dobro jer će mnogo lepše da popuni kućište jer je znatno veći prečnik mehanizma od Eta 2824 - 2,
Zanimljivo je to da je ovo prvi model GMT od Stowe i na ovom ciferu je po prvi put novi Stowin logo
Bookmarks sajtovi