Odlicno, Urose!
Posla ima, kao i uvijek kad su ove "uradi sam" varijante u pitanju, ali vjerujem da je i pravo uzivanje!
Odlicno, Urose!
Posla ima, kao i uvijek kad su ove "uradi sam" varijante u pitanju, ali vjerujem da je i pravo uzivanje!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Sjajno obozavam Amfibije
Svaka čast Uroše!
Hvala još jednom svima, nisam očekivao ovoliko interesovanje
Sad sam odneo sat, časovničar me je pitao(posle inicijalnog oduševljenja i pitanja odakle mi novo kućište ) da li se poklapaju stope sa donje strane cifera sa žljebovima na mehanizmu, a ja nemam pojma Da li možda neko ovde zna, ko je to rasturao? Da ponovim mehanizam je 2414A a cifer je Amfibija Zissou.
To tehnicko pitanje uputi veberz-u.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Svaka cast na trudu
Leglo je 1/1, idem posle posla da ga pokupim :-D
Kompletan, nisam odoleo da kupim ovu narukvicu jer mi se nije čekalo da ga nosim. Od prave kože je i bila je baš povoljna, 600 din.
Prezadovoljan sam, sve je ispalo kako treba. Još možda malo da se dotera staklo i ipak ću poručiti sledećom prilikom novi rotirajući prsten, možda "čist", možda ovakav OEM, ili neki drugi.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi