Da li je staklo na Amfibiji dosta lose ili mi se cini? Jednom sam je zakacio o nekis tub, i to malo, a staklo se izglreblo dosta.... uspeo sam da ispoliram, ali mi je neobicno da se tako lako grebe...
Da li je staklo na Amfibiji dosta lose ili mi se cini? Jednom sam je zakacio o nekis tub, i to malo, a staklo se izglreblo dosta.... uspeo sam da ispoliram, ali mi je neobicno da se tako lako grebe...
Cini ti se. To je pleksi staklo. Dosta lako se grebe jos lakse se polira. To su poprilicno izdrzljiva stakla.
Znaci uvek se moze ispolirati .... mada tako se tanji staklo..... verovatno se moze i zameniti.... Ja sam ga ispolirao krpicom i pastom za zube..
Staklo se moze zameniti (u ovoj temi u poruci br 43 mozes videti uporedne fotografije stakla za Amfibiju i Komandirca ). Bas duboki risovi se teze poliraju i stanjuje se staklo ,plice ogrebotine nisu problem. Naravno nema svrhe polirati staklo suvise cesto. Sacekas malo da se nakupi pa ga ispoliras.
Kolekcija Amfibija iz ograničenih serija.
...i još jedna (tu je i jedan Komandirac):
Poslednja ispravka: skydrummer (29.9.2015. u 16:40)
,,Ciko...a jel sav ovaj lebac tvoj?''
"Pa sto ga ne jedes ciko?"
па ја мислим да он нема никакав назив, то је рецимо модел восток 17 рубина и то је то, таквих је било верзија јако пуно, рецимо ја имам исти Пољот са потпуно истим кућиштем
Bookmarks sajtovi