Oznaka Amfibije čije je kućište po obliku nešto između osmougaonog i okruglog dugo je bila nepoznata, međutim već par godina nije tako.
Radi se o ovom tipu kućišta :
Oznaka ovog kućišta je 270.
Fotografija koje je rešila misteriju je ova:
Link ka temi na Wusu gde je misterija rešena:http://forums.watchuseek.com/f10/mys...s-2505754.html
Kao što se vidi na fotografijama ugrađivan je mehanizam 2409 (piše u dokumentu) i meh. 2416 (gornja fotografija).
U tekstu gde se pominju nepoznati tipovi kućišta Amfibija, poruka broj 8 u ovoj temi , za ovaj tip kućišta (grupa slika A13) pomenut je i mehanizam 2414. Taj podatak uzeti sa rezervom.
Poslednja ispravka: skydrummer (17.6.2017. u 23:21)
Da li je neko upućen hoće li Vostok i sledeće godine izbacivati Neptune 960 SE? Koliko sam skapirao postoje serije iz 2015, 2016. i 2017. godine (ispravite me ako grešim), pa sam se nadao da pričekam novu seriju i uhvatim crnog Neptuna. Zaista mi se dopada sat, ali na Meranomu više nema crnih modela. Iako mi se dopada i zeleni teško bih ga uklopio sa nekom kožnom narukvicom, jer bih metalnu najverovatnije skinuo.
Takođe me interesuje postoji li mogućnost da se na Neptunu 960 SE stave platnene narukvice s obzirom da ne postoje standardni lugovi na ovom modelu?
Sad videh tvoj post Sky.
Do danas sam mislio da je moj zeleni scubadude jedinstven medju amfibijama.
Hvala veliko.
Možeš lako da staviš platneni dvodelni kaiš ali moraš da usečeš centralni lug u kaiš, I treba ti par takozvanih T-barova koji odgovaraju promeru rupe u lugu. Ja imam par baš dobrih. Naručio sam davno sa Ebaya za neki budući Neptun pošto mi je to baš fin sat i kupiću jedan nekada sigurno. Naći ću link pa mogu da ti okačim.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Zdravo svima. Imam jedan model Komandirskog, trebao bi mi odgovor koji je model kucista u pitanju, imajuci u vidu da od svih do sada ovde prikazanih modela odudara po izgledu prstena. Takodje, s obzirom da sam nov ovde, be znam kako da postavim sliku, pa bi mi vasa pomoc bila dobrodosla.
Unapred zahvalan
Pozdrav i dobrodošao na forum.
Evo uputstva za postavljanje slika: Uputstvo za postavljanje slika na forumu
Što se tiče komandirskog, ukoliko je slika i dalje problem, evo na brzinu gde možeš da nađeš dosta modela, pa će identifikacija biti lakša:
https://meranom.com/en/komandirskie-classic/
https://meranom.com/en/komandirskie/
Na prvom linku su klasičniji modeli, a na drugom noviji.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nadam se da su fotografije dobro ispale. Inače, ima rezervu snage od 44, 5 sati, au tom periodu je podjednako proveo vremena što na mojoj ruci, što u mirovanju. Ne znam da li je to slučaj i sa drugim modelima, kad izvučem krunicu radi podešavanja vremena, sekundara se kreće, međutim staje ako bar malo vratim kazaljke unazad.
Poslednja ispravka: Neša (5.5.2018. u 21:27)
Trebalo bi da je ovaj:
Vostok Komandirskie 811296 watch - only $35 / Buy Online in Soviet.Market
Oznaka kućišta je 81, a model 811296. Pogledaj ovu moju sliku sa linka jer pišem sa telefona, koji baš i nije zahvalan za tako nešto, ali bi trebalo da sam potrefio ako su satovi isti.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala puno. Satovi su isti osim tog prstena na mom satu koji me i buni i zbog kojeg sam se plasio da nije podvala. Osim toga i krunice, sve je drugo isto
Poslednja ispravka: Milos G. (5.5.2018. u 21:48) Razlog: Zaboravio sam da dopišem tekst
Bookmarks sajtovi