Hvala nenadsp. Nadam se da će biti još baćuški u tvojoj kolekciji. U zdravlju ga nosio.
U zdravlje ga nosio. Koliko te izasao?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
44 dolara na sajtu, plus 10 dolara postarina, oko 4500 dinara. Odmah uracunaju postarinu u cenu, na sajtu.
Sjajno. Jos samo da prikupim budzet za Amfibiju 1967
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
I ja razmisljam o tome, pozdrav.
Skydrummer samo ću ti reć hvala za ovo. Ovo sam dugo trazio ali nisam uspeo da nadjem ni 10% ovoga sto si ti napisao
I drugi put .
Одликујемо друга Скаидрумера за заслуге совјетској часовничарској индустрији значкама Чистопољског часовничарског завода!
Единый, могучий Советский Союз!
Citah nesto na WUS-u, pa onda Skajov tekst o nastanku Amfibije, pa gledam u levi zglob i ne mogu ostati nezadivljen dizajnom Amfibije...
Obicno ruske proizvode (uglavnom s punim pravom) prati fama da su grubi, jednostavni itd. Ovaj sat je inzenjersko remek delo! Zapravo svi ostali dajveri primenjuju logiku grube, jednostavne, brutalne sile, koristeci predimenzionirana kucista i stakla, dok se Amfi, zahvaljujuci pametnom inzenjeringu, na neki nacin, prilagodjava silama koje bi da je uniste (pritisak vode). Takodje, resenje zaptivanja zadnjeg poklopca je vrhunsko jer se gumeni prsten ne mora menjati nakon svakog otvaranja i nema potrebe za testiranjem. Otvoris, zatvoris - gotovo! T 34 medju satovima Nemam reci da opisem koliko sam zadovoljan sto posedujem jednu tako pametno smisljenu spravu! Hvala Veri Fjodorovnoj Belovoj i Mihailu Fjodoroviču Novikovu!!! Sto neko rece na WUS-u, zamislite sta bi danas bilo da su kojim slucajem radili za Blancpain i izbacili ovaj dizajn...
Bookmarks sajtovi