Meni deluje kao pravi, koliko moze da se vidi sa jedne slike. To je tzv. komandirski junior.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala @rus na informacijama... ukoliko realizujem kupovinu, što se nadam, pohvaliću se ...
Uzimaj ovo, ne razmisljaj!
A onda ga proslijedi meni!
Salim se, ali ovo je zaista jedan od najljepsih Vostokovih ove vrste!
Cifer mu izgleda k'o da ga je Rokosovski pronosao kroz svoje bitke, ali bas je to jos bolja fora!
Inace, sve se slaze... kazaljke, oznake, boje, sve je kako junior inace izgleda! (govorim kao neko ko je jako izbirljiv kad su u pitanju Komandirskie modeli, a na drugoj temi objasnih i zasto, te uvijek sam prednost davao Poljotu, Raketi - ali ovaj sam model odavno zavolio i zelio imati, pa zato ti sa sigurnoscu govorim ovo)
Jedino ne znam sta je unutra? Trebao bi biti 2414. Ako se i to poklapa, onda je sve kako treba.
Dakle, kupuj! Pa se kasnije pitaj je li trebalo ili ne...
Poslednja ispravka: arch_m (28.10.2014. u 1:47)
Nažalost, odustao sam od kupovine, svideo mi se sat, ali mi je mali nekako, pa sam odustao... i meni se cifer baš svideo, da je neko pokušao namerno ovako da ga ukrasi teško da bi uspeo ... i posebno mi se svidela krunica na poziciji 1-2...i lepo izgleda, a i praktično je posebno kod većih satova, i ako ovaj to nije... čekam neku sledeću priliku, dugo se razmišljao, ali odustao...
E, steta... no, dobro, naletice nesto cemu neces moci reci "ne".
pozdrav.vidim da na ovom forumu ima puno poznavalaca kvalitetnih satova pa bih zamolio da mi neko pomogne.naime naletio sam na jedan ruski sat pa me zanima po vasem misljenju da li je original.i jos me zbunjuje to sto na poledjini sata pise amfibija a naprijed komandirski.ne znam jeli to uredu.evo par slika.
Nicaze, dobro došao na forum.
Na ovom satu je sve u redu i koliko vidim poprilično je očuvan sat.
Postoje Amfibije na kojima piše Komandirski na brojčaniku ( fabrički je tako ) ali su to Amfibije a ne Komandirski. Naravno to znaju da iskoriste preprodavci pa sklapaju sve i svašta i to pravi dodatnu zabunu.
Bookmarks sajtovi