Pozlata se obično može rešiti, ali ne znam koliko je isplativo, imajući u vidu cenu sata.
Što se tiče Vostoka, Partner je samo jedan od modela, a o ovim stovima se dosta pisalo na forumu. Sasvim su OK za taj novac.
Pozlata se obično može rešiti, ali ne znam koliko je isplativo, imajući u vidu cenu sata.
Što se tiče Vostoka, Partner je samo jedan od modela, a o ovim stovima se dosta pisalo na forumu. Sasvim su OK za taj novac.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nego, Neso, jedno pitanje.
Kad narucis sat preko ruskog sajta, koliko se otprilike ceka? Ili je sve lutrija? Imas li iskustva s tim?
Nije meni upuceno pitanje, ali imam iskustva sa njihovim sajtom, meranom je u pitanju.
Porucvao sam par puta od njih, i uvek sam cekao nekih 20-ak dana.
Ono sto je zaniljivo, barem prema trackingu je sto satu zapravo najvise vremena treba da stigne do Moskve. Kad tamo stigne, do nas mj treba oko 7-8 dana.
Poslednja ispravka: RUS (31.10.2014. u 22:11)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala, RUS!
Ma, pitanje je za svakoga ko ima iskustva s ovakvim narudzbama. Vidjeh da je Nesa zadnji pisao, pa reko', mozda je tu.
Znaci, par sedmica. Malo me bilo strah da se ceka mnogo duze, ali 2-3 sedmice mi je sasvim ok.
Koliko su ostali troškovi? Dostava i slično?
Na meranomu je nekad besplatno, kad imaju neke promocije, a trenutno je koliko vidim postarina 14$.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ima li netko iskustva sa christopolcity.com, s cijenom su izgleda najpovoljniji od drugih distributera ruskih satova. Već neko
vrijeme gledam jedan Vostok komandirskie ali nažalost stalno je out of stock
Dobro vece imam pitanje
Any Watch Dial Meranom.com
ne kapiram kako se ovo narucuje nije valjda da za te pare dobijes sva tri
raja8723
Ne.
To je cena za jedan (bilo koji-po izboru)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da li kupiti vostok amfibiju preko meranoma ili e-baya kod zenitara?Ima li neke razlike,osim u ceni?
Bookmarks sajtovi