Milose dobar izbor ,samo napred.
Milose dobar izbor ,samo napred.
Da, imam dosta Komandirskih i Amfibija, ali na ovaj nikako da naletim. Na Kupindu i Limundu naleteh na jedan, ali je bio sav izgeban i u dosta losem stanju,te srecom izgubih na licitaciji. Ako neko od clanova ima na prodaju ili da me uputi gde da ga kupim, bio bi zahvalan.
Samo strpljivo, pojaviće se nešto i na ostalim oglasnim sajtovima, npr. na Kupujem prodajem. Ako nema na Meranomu, pogledaj i na sajtu proizvođača: Чистопольский часовой завод Восток - Официальный сайт vostok-inc.com
Uzgred, ako imaš vremena, postavi slike svoje kolekcije. Možeš otvoriti temu ovde: Galerije satova članova foruma
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nisi dobro shvatio, posto paketi iz inostranstva ne mogu tako da se plate.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Izgleda. Nista, sta da se radi, sacekacu da se negde pojavi ili da neko od clanova odluci da proda. Hvala na pojasnjenju.
jedno pitanje, gde su radioroom modeli amfibije sa meranoma
hteo bih jednu da uzmem, ne sada ali mogao bih za mesec, dva dana da skupim pare
nije valjda da su prekinulo proizvodnju
U sekciji amphibian SE, pa je svaka rasporedjena u grupu kucista kojima pripada. Koliko mi se cini, neki dan sam gledao, vise ni jedan model nije na stanju...
jeste, znam dobro njihov sajt, neke koje su i bile out of stock su sklonjene, na primer 090 model, a ove sto imaju sliku, svakako su i one out of stock...izgleda je stvarno bio limitiran model....ovi novi su mi skupi, a sa druge strane, ne svidjaju mi se, previse su sivi
Ja bih ovaj rado uzeo, samo kada bi se pojavio
Bookmarks sajtovi