1645Likes
-
Re: Modifikovane Amfibije
Grrr...zasto nisam za Borisa ranije saznao...ovo izgleda MRAK!A i super je povoljan!
Da sam znao uzeo bih njegov,a ne persov.
Ali-ima dana.
-
Ne se sekiras! Kao sto kazes, ima dana. Uvek ce se posle necega dobrog naci nesto jos bolje ...
-
Projekat modamf.1 priveden kraju
brojcanik i kazaljke su originalni, kuciste tipa 710 je matirano kuhinjskim sundjerom / spuzvicom, bezel je od boris_gvb sa ebaya a umetak bezela od dagaza. Kais je neki noname silikonski takodje sa ebaya.
S udaljenosti od min. 50cm je odlican!
-
Bravo, Zsoli! Odlično izgleda!!!
-
Veberz
Bravo.
Uvek je lepo videti ovako nešto.
-
Hvala drugari!
Sluzimo narodu!
-
Uhhh. Baš mi se dopada!
Svaka čast na dizajnu
-
Zoltane ovo lepo izgleda, je l imas u planu ili mozda da masinom ubrusis kuciste
a reci mi zasto ogroman broj vlasnika izbrusi kuciste, je l je los sjaj tog celika, sija kao sudopera hehe ili nesto drugo
-
Hvala! Imam ja svasta u planu, ubrusio bih i masinom kada bih znao kakva masina treba za to i kako ide postupak. Zasada cekam iz ceske mini pistolj za peskarenje pa cu to probati na drugom kucistu.
Eh ... zasto? Pa zato sto je kod amfibije fora da ga doradis. Relativno jeftin i grubo odradjen sat u isto vreme dovoljno robustan da trpi izivljavanje laika. Zamislis nesto i uradis. Ili uspe pa imas zadovoljstvo (plus dobijes aplauz) ili ne uspes, pa za 10-20-30 dolara dokupis deo koji si upropastio.
Chik da vidim nekoga da to radi na Omegi, Stowi ili Tissotu
-
Bravo super je ispalo!
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma