Nisam 100% siguran ali mislim da nije dolazio kućištu tip 710.
Nisam 100% siguran ali mislim da nije dolazio kućištu tip 710.
Ja isto mislim iako je zenitar nudio kombinaciju da stavi u 710 na ebayu.
Poslednja ispravka: skydrummer (6.4.2015. u 23:36)
Potrebna mi je pomoć
Nedavno sam od Pers 184 kupio koronu ili bezel ali nikako nemogu da je uklopim na moju amfibiju 420 veličina je OK ali nikako nemogu da uskladim žicu da bi mogao da stavim koronu na sat. da li neko može da mi pomogne da namestim koronu na sat ili da me uputi kod časovničara u beogradu koji bi mogao da odradi posao kako treba.
Join the club...Ja svoju takodjer nisam mogao postaviti,iz istog razloga i od istog covjeka.Sve sam probao i na kraju sam je zalijepio super ljepilom.
Izgleda da pers ipak mora poraditi na svojim bezelima.
Zelim ti srecu,jer izgleda da instalacija
prvenstveno o tom ovisi.
Ako razumem problematiku, jedini pravi izlaz je da tu zicu izvadis, prepravis, vratis, i tako y nedogled dok ne upadne. Ili da skines zicu sa starog bezela...?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Žica i jeste sa starog bezela t.j. korone i nema šanse da se uklopi čim stavim žicu a inače bez žice lepo leži na mestu
Jedino da zicu iskrivis tako da manje strci... Ili, eventualno, odneses kod metalostrugara da zleb u bezelu produbi - moze i da ga izgrebe. Menjaj zicu, neka bi trebalo da legne, ako ne onda ne znam...
U svakom slucaju bi mogao da javis tom liku da mu bezeli ne leze kako treba. Korekcija se vrsi sa bukvalno dva promenjena dijametra, ako dobro zamisljam problem
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Drugarovi lepotani...
Satovi su 100 puta lepši uživo, ja sam ih poprilično trapavo uslikao...
Pri modifikaciji se vodilo računa o svemu od brušenja kućišta do izbora adekvatnog čeličnog bazela...
U biti nisam pristalica modifikacija, ali ovde je sve perfektno odrađeno - jedne od lepših Amfibija koje sam video uživo...
Inače bivši vlasnik, i glavni i odgovorni za modifikacije, je jedan naš istaknuti kolega forumaš, kojeh ne bih imenovao bez njegovog odobrenja...
Bookmarks sajtovi