Bravo Zoltane. Iskreno ne mogu da se odlucim koji je lepsi!
Bravo Zoltane. Iskreno ne mogu da se odlucim koji je lepsi!
Hvala drugari!
@Orf
Ne poričem odakle mi inspiracija (mada ima dosta satova osim Squale-a sa narandžastom kazaljkom)
Uslikaću ga neki dan sa plavim bezelom u tonu brojčanika. Još kada bi Vostok napravio neki lep plavi "sunburst" brojčanik ...
A znao je Vostok ranije da pravi jako lepe brojčanike. Na primer:
ehhh samo da ga žabar ne ceni toliko skupo ... a mnogo je lep. To je sat na kojem ništa ne bih menjao. Osim narukvice naravno.
Poslednja ispravka: RUS (8.12.2015. u 20:51)
Zoltane,moj naklon!plavi je kao iz snova!Koliko dodje takav jedan mod(bez ruku,naravno)?
Hvala!
Koštanje:
1. Vostok Amfibija - od oko 70USD pa nagore
2. Bezel (boris_gvb) - 22,50EUR
3. Umetak (čelicni / yobokies) - 32÷40USD
4. Kaiš, narukvica ...
p.s. beli je zasada lepši nekako je sve leglo na mesto.
Ma dajte kolege....pa veberz samo pokusava zaboraviti ovog lepotana....al' sve mu ostaje samo na pokusajima..
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Odličan rad Veberz. Plava mi se više dopada. Nego šta je sa ostalim modifikovanim Amfibijama? Da li je Neptunka još tu?
Nema ostalih Sky, manje-više rastureno, prodano. A ima i gomila poluproizvoda. Zadržaću samo ono što mi se čini savršeno. Zasada samo beli. Radim i dalje na plavom.
Neptun je još tu, ali ta ljubav je brzo prošla. Sve otaljavam prodaju zbog kućišta.
Šteta što odoše, ti si na ovom forumu sinonim za modifikovane Amfibije.
Imam jednu 960, kućište sređeno, ispolirano, pleksi takođe, nabavljeni T-Barovi pa sečena gumena narukvica ali mi se ne dopada, moraću da pravim kožnu. Veći problem su mi mehanizam i poklopac, jer sam uzeo cifer na kom piše Avtopodzavod a unutra 2409 omaška, sada moram nabaviti 2415 i dublji poklopac. Kazaljke i dihtunzi isto novi, krunica nova čeka. Jedino će možda morati na strugu da se skine malo sa tube jer nijedna krunica do sada nije mogla da dohvati, tj. ključ.
Bookmarks sajtovi