Zoltane svaka čast. Ovaj drugi mi je i s pepsijem bio super, ali stvarno si od njega napravio novi sat. Tebe za dizajnera kod Vostoka, to bi im bio potez za notes!
Zoltane svaka čast. Ovaj drugi mi je i s pepsijem bio super, ali stvarno si od njega napravio novi sat. Tebe za dizajnera kod Vostoka, to bi im bio potez za notes!
Svima se zahvaljujem!
@Gogi sa pepsijem i crvenom GMT kazaljkom (takvom sam je kupio) me je isuviše podsećao na jeftini nadomestak Rolexa Explorera. A nije bio loš ni tako. Ostala i kazaljka i bezel i još jedan crni datum prsten, ako ikada još uspem nabaviti mehanizam po ljudskoj ceni sklopiću ga ponovo.
Laskaš mi sa poslednjom rečenicom Imam ja i ovako svoj pošteni lebac, a i sumnjam da bi tamo bio više poštovan nego tu gde jesam.
Veberz prvo pozdrav svečanim naletom.
Zatim, čestitke za obavljen posao.
Dakle, ako sam dobro razumeo i vesla kazaljke i ove zlatne klasičnog oblika imaju sasvim pristojan kvalitet osvetljenja.
Ova GMT kazaljka je pretpostavljam od GMT Amfibije tip 150, one što je rasprodana pre nego se pojavila .
A brojčanik kažeš ukrajinski, neverovatni su. Na fotkama brojčanik izgleda sasvim ok, lepo se presijava.
Drago mi je da imaš volje za modifikovanje. Pod voljom podrazumevam i finansijsku stranu jer ovakva modifikovanja, gde treba kupiti više Amfibija da bi se dobilo željeno, nisu jeftina.
Hvala, služimo narodu!
Nisam bio jasan. Klasične kazaljke i ujedno brojčanici imaju rapidno poboljšan lume i to sam primetio krajem oktobra prošle godine. Tada sam kupio svog zadnjeg klasika i od tada sam kupio nekoliko setova kazaljki i brojčanike. Poslednji SE sam kupio negde u novembru /sa "mečastim" kazaljkama / i lume je bio bedan kao i uvek pre toga. Od tada ne znam kavo je stanje. Ja uradim relume, ali na F-kama je to teško.
Taj ukrajinski brojčanik je divno urađen. Jedini lepši koji sam video je kod Maria. A i taj samo zbog markera.
U pravu si, skupi poduhvati koji neće nikada da se vrate. Međutim ja tu ostvarujem neke svoje ideje i učim se nekim veštinama. Nažalost isuviše kasno sam stekao ovaj hobi, tako da neću biti u mogućnosti svoj talenat da razvijem do kraja.
A GMT kazaljka je odavde 3 GMT Watch Hand for ETA 2836 GMT 180 Hole Silver 1 | eBay
ni ja nisam uspeo da nabavim 150.
Poslednja ispravka: veberz (22.2.2016. u 19:08)
dobra, dobra...ali zna se 'ko ima najbolju i najljepsu
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
...a vi ostali samo se mozete tjesiti i nadati...jer nada umire poslednja
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ima nešto u onome kada kažu da su neki ljudi sa godinama sve detinjastiji.
Još jedna lepa modifikacija (brušeno kućište i druge kazaljke).
Brušeno kućište i zamenjen rotirajući prsten.
Show me your Vostok Amphibia mods - Page 8
Vostok Amphibia mods - Page 2
Ne znam koliko košta ova rabota ali odlično izgleda.
Ovde su svi radovi dotičnog majstora:
https://www.youtube.com/user/angelow...w=0&shelf_id=1
Bookmarks sajtovi