1645Likes
-
Re: Modifikovane Amfibije
Cestitke Veberz. Treba imati volje i debele zivce da bi se radilo to sto ti radis. Svaka cast.
Jedno pitanje, da li ces predstavljati Amfibiju NVCH 300 m ?
-
Hoću druže moj, kako da neću. Evo sve se spremam. Treba mi još malo vremena.
-
-
-
Evo interesantne teme i interesantne poruke br. 848 . Govori se malo o reluminaciji brojčanika i kazaljki na Amfibijama:
Vostok mods. - Page 85
Aviator takav umetak za rotirajuci prsten imas na Dagaz watches. Za rotirajuci prsten te nisam razumeo ali meni to lici na Murphy-ev ili Borisov (ebay) rad.
Poslednja ispravka: RUS (13.6.2016. u 18:45)
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
-
To je klasican Seiko Skx rotirajuci prsten. Ne mogu sada da postavim link ali imas na ebay-u prodavca boris_gvb koji je iz Ukrajine i koji ima to sto trazis. Umetak koje te interesuje imas na sajtu Dagaz.
Poslednja ispravka: skydrummer (13.6.2016. u 17:09)
-
^
Pisalo se već o ovome na temi druže. Evo ti nekih linkova:
items in store on eBay!
http://www.dagazwatch.com/apps/webst...y/12255?page=1
seiko skx bezel insert | Rares and collectibles
Takva korona kao na 2. slici može zasada koliko znam da se kupi samo kod Am-watches-a. Svi ostali su "ravni".
Tebi zapravo treba korona koja se prodaje po ebayu, a možeš ga kupiti kod sledećih prodavaca:
boris_gvb (Ukrajina)
arkustime (Rusija)
zavar011 (Izrael)
A umetak koji paše u ove korone je onaj koji odgovara za Seiko SKX007 i ostale (kućište 0020). Dimenzije umetka su: spoljna mera 38,0mm i unutrašnja 31,5mm.
Poslednja ispravka: veberz (13.6.2016. u 17:21)
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 16
Svaka čast Zoli!
I još jedno pitanje. Da li za sve sadašnje tipove Amfibije odgovara isti bazel (dimenziono)?
-
^
Da!..
Zapravo ... kod ovih modovanih sa ebaya sto sam ih linkovao gore postoje 2 vrste. Za kucista 060 090 100 110 120 150 i drugi za kucista 420 710 i 960. U donjem delu se razlikuju zbog polozaja krunice.
Poslednja ispravka: VLADAN P (13.6.2016. u 22:01)
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi