Nekako su mi srebrne najbolje..
"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Nekako su mi srebrne najbolje..
"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Kako si zadovoljan kvalitetom osvetljenja na kazaljkama, mislim na intenzitet i dužinu trajanja?
Sky lepo rade i bas dobro sijaju ..jedino mi smeta kontrast mnogo jakog osvetljenja kazaljki i tacki na dialu ..mozda u paru sa favinovim preradjenim ciferima bi bilo ok(ima par modela sa superluminovom ,cak su i markeri premazani ,al'skupi su ..)
Drago mi je da kazaljke dobro svetle. Što se tiče neujednačenosti to je za očekivati. Da, brojčanici sa Luminova premazom su dosta skupi.
Na red je dosla i 150ica..Kupljena nova na Meranomu iskljucivo u cilju modifikacije.Dobra varijanta je bila sto je uz sat isao i zeleni zulu(veoma dobrog kvaliteta),Dokupljen i rotor gravirani,ali od Meranoma je stigao sa satom isti takav.. Promenjeni su cifer(u neptun fazonu sa hrom markerima (oznake 922) ,kazaljke(Favinov),bezel sa zelenim insertom i otvoreni poklopac kucista.Kais kanvas/koza by Kalle..Ostaje da resim datum koji nije bas u ravni kako bi trebao..Da ne tupim puno.. slike u nastavku ..
..big like
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
+1 Extra big like!
Bas lepi primerci, svaka cast. Ovako sredjene mi se i svidjaju ali u fabrickoj varijanti se nikako ne slazemo .
Bookmarks sajtovi