Bravo!
Čestitke na kupovini ispravne Amfibije za 15 dolara. To nije lako naći.
Da li si na Meranomu kupio tubu za krunicu? Da li je bilo problema oko montaže tube i da li je stvarno od titanijuma (ako je to moguće golim okom primetiti)?
Bravo!
Čestitke na kupovini ispravne Amfibije za 15 dolara. To nije lako naći.
Da li si na Meranomu kupio tubu za krunicu? Da li je bilo problema oko montaže tube i da li je stvarno od titanijuma (ako je to moguće golim okom primetiti)?
Хвала, хвала!
Исплатило се касноноћно вребање истека аукције.
Да, на Мераному сам је купио, ту тубу, мислим да је тамо негде писало да је од титанијума!?
Е сад, стварно нисам стручан да дам одговор на то, можда кад се будем видео с Нешом - па да он оцени.
Најбитније ми је да нисам заборавио да њу купим, обзиром на минимум од ваљда 20 долара при куповини на Мераному, а ова стара ми се чинила некако полурасходована.
Челична круница је за не знам колико тачно класа изнад оне фабричке!
Питао сам мајстора је л лепо све пасовало, нарочито око крунице - одговорио је да је све било ок.
Питах га који је механизам, ваљда је 2409, и питах га је л има онај антимагнетски диск - и за то каже да има.
Асап31 - сенд ми веру гуд воч, евритинг океј, донт вори, дер из ноу трекинг намбр, ит вил арајв, но вори - парлали смо тако инглиш бејзик Тарзан левел.
Poslednja ispravka: jure17 (17.9.2018. u 23:57)
Odličan
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Čestitke Jure.
Svaka čast za ideju i projekat.
Ljudi, puno hvala za podršku i lajkove!
I šta je najvažnije mlađahni korisnik po čijoj je mjeri i želji rađen sat više ni ne gleda svoj stari digitalac sa tristo tipki već oduševljeno nosi Amfibiju.
Kolege, ima li ko tehnički crtež cifera za Komandirac?
Poterbne su mi tačne dimezije cifera, položaj otvora za datum i sl.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Koji Komandirac? Mogu premeriti cifer sa mog, ali to je zapravo Amfibia 020.
Na internetu ima malo informacija, ali mislim da su ciferi za amfibiju i komandirac kompatibilni
Vidjao amfibije sa ciferima sa komandirca
Bookmarks sajtovi