Ne znam stvarno kako je uradjeno, jos uvek ga nisam video. Burazer je to uradio i poslao mi slike na mail. Idem veceras do njega da ga uzmem, a usput cu ga pitati kako je to uradio.
Ne znam stvarno kako je uradjeno, jos uvek ga nisam video. Burazer je to uradio i poslao mi slike na mail. Idem veceras do njega da ga uzmem, a usput cu ga pitati kako je to uradio.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hemijskim procesom se skida hrom... Nisam siguran, ali mislim da se koristi azotna kiselina, koju nikako ne preporucujem u kucnoj upotrebi. Mogu da se raspitam koja hemikalija se koristi tačno. Za azotnu znam da je prilicno jaka.
To sam i ja procitao da se moze sa tom azotnom kiselinom, ali sam cuo da moze da napravi nezgodne opekotine
Ma ljudi, kao sto 23 kaze, nemojte se igrati kiselinom, moze gadno da bude.
Ovo je 99% uradjeno peskiranjem, posto se njegova firma manje vise bavi takvim stvarima, ali kao sto rekoh, provericu sve, pa javljam.
Prvo da mu ofarbaš tačkaste markere, tada će jos lepse da izgleda. Ne znam koliko su uživo amfibijini markeri "sjajni", ali mislim da bi sa nekim vintage braon kaišom, i sa ofarbanim tackicama na bazelu, izgledao puno lepse
Možda si se ti odvikao tog starog tipa bazela, pa ti zato ne ide...
Mozda sam se odvikao, nemam pojma.
Mislim da kais smeta, ovaj bezel ne ide na gumu, kao sto kazes, uz braon vintage kais verujem da bi izgledao odlicno.
Razmisljao sam o farbanju tackica, samo da uhvatim malo vremena za to.
Stavi ovu kopcu na braon kais Submarine Buckles - Extras - Crown and Buckle i nju ispeskiraj i grmi sat
Super osvetljenje !
Bookmarks sajtovi