Moze! Ja sam stavljao Seiko skazaljke i lunete!
Još malo majstorija člana wus-a, pers184.
BEZEL handmade VOSTOK AMPHIBIAN - Page 9
Evo i moje žive fotke jednog od gornjih bezela od pirsa. Dosta je dugo trajala isporuka- skoro mjesec dana iz Rusije (sama izrada nekih 15-ak dana). Kostao je $48 s postarinom. Ovaj je takav kakav je, s vec kovanim (?) markerima. Nije mi se dalo ulaziti jos u dodatni trosak narucivanja inserta za cisti SS bezel, pa ljepljenja, jer sam prillicno nespretan s rukama. Dokaz? sami pokusaj instaliranja ovoga... Pratio sam upute, MISLIO da je sve dobro sjelo, ali prvi put nije skljocalo, i ispadao je. Probah jos par putanamjestiti žicu i u jednom trenutku je bilo ok, ali kad sam slikao, vidio sam da nije ravnomjerno sjeo (vidi fotku) . tada je počelo prčkanje i svakim potezom je bilo gore. Sada je zice vec nepopravljivo izraubana, pa je sve otislo kvragu.
narucene nove žice.... razočaran (sobom)
gogmajster , samo lagano i sa ljubavlju, sve će da bude ok... korona odlično izgleda , te kad stignu žice, kad se sve to instalira kako treba, ima da bude bombona !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Nemoj biti, ja sam jednako prosao sa fabrickim bezelom (i oprugom) pri jednom skidanju i vracanju. Nije bas selo na mesto. Sada imam rezervne opruge i cekam novi bezel, pa cu staviti novu oprugu pri montiranju. Plus cu ja mislim koristiti neko tanko mazivo.
Samo polako, milimetar po milimetar.. ja sam jednom doslovno skoro 3 sata stavljao bezel na amphibiju. Persov sam zaljepio gore jer sam izgubio zivce. :p Bio je onaj a la pam bezel pa nije ni imalo smisla da se vrti.
ma odlicno izgleda, to bez daljnjeg. Totalno drugi sat. . Zato mi je krivo ste sve nije isprve uspjelo. A i nacekao sam se bome. Nista, u idecem krugu imam 5 pokusaja . Za eventualni četvrti ili peti, ne gine mu ljepilo .
Joppa, tebe sam se prvog sjetio kad nije uspjelo, na temi si me jos upozorio. Tek sam nakon 3h poceo ocajavati. A otislo mi na to cijelo popodne...
Mene bi žena roknula kad bi još to radio. Uzivajte kad možete.
next year at this time I'll be a millionaire
Lol, Milane...ni mene modanje poslije ovoga nece jos skoro vidjeti...Sa jos vise postujem urare...i svakoga tko radi sa sitnim stvarima i ima strpljenja za to.
Bookmarks sajtovi