Koji je tačno model na drugoj slici? Meni već krenula voda na usta...
Koji je tačno model na drugoj slici? Meni već krenula voda na usta...
Diskusija pomalo lici na ovo...
Orient Rolex style
@walter
Ja sam u prethodnoj temi rekao da ne podrzavam takva kopiranja,ali jednostavno stil i dizajn nisu nicije vlasnistvo. Ne moze se nikom zabraniti da napravi isti oblik kucista,sa svojim potpisom,ako misli da ce to da mu poboljsa prodaju...
Kome se dopada,kupice,kome ne,on nece i to je to. Meni je ovo recimo ekstremno ruzan dizajn za cenu koju bih platio Panerai. trebalo bi mi dati i potvrdu za budalu,uz njega, ako bih ga kupio... Sa druge strane,Moscow Classic je pristupacan i mozda bih sebi priustio jedan takav,cisto zbog neobicnosti...
Inace,danas mnogi satovi lice jedan na drugog. Tako je i u automobilskoj industriji i u svakoj drugoj. I ne mogu da se slozim da Rusi ne umeju da naprave nista svoje. Mozda im mehanizmi nisu dorasli svajcarcima,ali dizajn ite kako umeju... Cak su i izgradili neki "identitet",njihov stil je prepoznatljiv...
I ovo je moscow clasic... Hoce neko da mi kaze da ovde nema Rusko nista,da je ovo kopija Breitlinga?
izgledom su vrhunski jednom ce moscow classic bit moj
Druze ako je meni nesto ruzno, ruzno mi je i za 2 dolara i za 2000000 dolara ja ga ne bih nosio da se njime puvam ako se meni nesvidja nema tu neobicnosti i takve stvari, a kad smo kod stila stil je stil a Panarai ima svoj stil tebi se nesvidja ali za jeftinu cenu ti bi ga nosio a potvrda za budalu neka ide gratis.O ukusima netreba razgovarati sad svi koji imaju Panerai na forumu po tvome su budale ali nazalost nemaju potvrdu, veruj pre bi nosio neku autenticnu raketu ili wostok ili kirovski ili komandirski nego bezobraznu kopiju ovih satova, cak sto vise replika Panerai barem je cista replika i kao replika se prodaje a ovi tipovi iz mOSKOW cLASSIK su uradili cistu kopiju i dizajna i stila a i ono gore stvarno lici na neki Breitling bez rzalike dali je lepo ili ne !
trebalo bi mi dati i potvrdu za budalu,uz njega, ako bih ga kupio... Govorih u svoje ime,a ne za vlasnike Panerai-a
Ruzni su oba. Vidjao sam gomilu ruznih satova u cenovnom rangu od 150$,ali ovoliko skup,a ruzan kao da je od 150$...e to jos nisam video... 60ak eura bih dao za ovaj Panerai
Ovo sto ti nazivas kopiom,moze samo da bude reklama Panerai-u,i nikako mu nece naskoditi. Ako se oni ne bune oko toga,ne vidim zasto bi mi raspredali o tome...
Nisu majstori iz Moscow classika gledali u Breitlingovo dvoriste,ne trebaju im seljacki modeli na pocetku karijere
Poslednja ispravka: 23jewels (11.5.2011. u 0:30)
Ti mislis da je ruzan, za ukusima netreba raspravljati nekome je lep ! I u krajni slucaj i neka je ruzan ali prvi su oni izmislili taj dizajn a i to dali su seljacki neki modeli ili nisu i to je stvar ukusa, i na kraju avatar na tvom profilu veliki Stiv nosio je Monako tag hauer samo u scenama filma cak je na pauzama vadio sa ruke hauera i stavljao je svoj Rolex ako se ja pitam tag hauer je 10 puta lepsi od Rolexa ali o ukusu nemozemo raspravljati !
Poslednja ispravka: sima hrabri (11.5.2011. u 11:33) Razlog: cenzurisan recnik neprikladan za forum
Bookmarks sajtovi