Kupi joj neki kineski mobilni kao ja svojoj zeni ifone bez peteljke i posle nekog vremena kad je videla original poludela ja joj kazem sta ces kad ne vodis racuna ispada ti i ispala i peteljka hahaha
Elem imam druga koji mislim da uskoro dolazi iz Rusije..ako se snasao i ako si siguran da kontaktiram s njim da kupi u radnji ili gde god mozda dobije neki popust za kesh...naravno ako se odlucis i naravno da ga pitam...
Zar si sumnjao da ne zna koji model hoce i koliko vredi? Nema sanse da je predjem na tu foru...
Nego, za tog prijatelja, naravno da bi mogao da ga pitas i bio bi ti vrlo zahvalan a i njemu naravno. Kolicina piva koju placam srazmerna je razlici u ceni koju on dobije i koju bih ja platio odavde. Poslacu ti detalje na PM a tvoj prijatelj ako se snasao i ako ima vremena da pogleda to bi bilo odlicno!
Who's your daddy?
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Posto vidim da se razumete daleko bolje od mene ,kakvo je vase misljenje o ovom satu, Boze zdravlja treba da mi stigne za 2 nedelje
Poslednja ispravka: dragon (22.8.2011. u 18:39) Razlog: ubacena slika
Vukasine obavezno postavi slike kadti stigne ovaj lepotan, bas me interesuje kako izgleda. Koliko je para ako nije tajna?
Pozzz...
Ja moram sad da postavim jedno neugodno pitanje za koje se nadam da će naši Rusi znati da mi odgovore. Da li postoji mogućnost da je ovo kopija?
Naime, ja još ni jedan Aviator hronograf nisam video sa kvarcnim mehanizmom i gotovo uvek se radi o mehaničkim satovima sa 3133 mehanizmom i njegovim derivatima. Povrh svega, ovaj model ne nalazim ni na jednom ozbiljnom i renomiranom sajtu koji se bavi prodajom satova ruskih proizvođača.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ima ih na Solodovom sajtu: "Poljot" collection Aviator Quartz (6 watches)
Doduše, priznajem da i ja prvi put čujem za ruski kvarcni hronometar. Znam da su imali kvarcne mehanizme za neke druge satove, ali ovo mi je zaista upitno. Koliko se sećam, pre edita je bio neki link na model. Da li postoji mogućnost da se vrati taj link i da vidimo šta konkretno piše za mehanizam?
Bio je link ali neću da ga vraćam jer nisam siguran da je ovo originalan Aviator a sam sajt se ne bavi samo prodajom satova. Model nosi oznaku Aviator AVW9009G20, pa kucajte to u google pretragu i lako ćete doći do linka obzirom da ima svega 2-3 sajta na kojima se pojavljuje ovaj model.
Inače, na samom sajtu ne piše ništa konrektno...
Aviator Gents Retro Chronograph Watch. Oversize round case with white chronograph dial with calendar and luminous hands. Black leather strap with contrasting white stitching. Water resistant to 10ATM. International warranty.
Evo par live fotki sata...
Hajde da vidim da li će se još neko javiti pošto me baš interesuje da li je original ili ne. Inače, ja sam naišao na manju raspravu gde davne 2007. godine upozoravaju na pojavu kvarcnih Aviator kopija.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi