do kraja cete me ubediti da kupim jos jedan seiko 5 ali eto da nema borjeve i to je to he he
do kraja cete me ubediti da kupim jos jedan seiko 5 ali eto da nema borjeve i to je to he he
Hmmm...a sta kazes na ovo: Polovni satovi - Svet Satova ?? Automatik, pouzdana masina, nema brojeve... totalni klasik, ali u malo modernijem izdanju
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Nagovoriće te oni da kupis još 2 Seika a među njima jednog Monstera . Ne bih ja okretao glavu od Rusa, daleko od toga da bežim od Seika. Pogledaj malo Vostok Europe satove ( sklapaju se u Litvaniji, mahom koriste Vostok mehanizme- Rusija), ima tu šta da se vidi. Za početak ukucaj u pretraživač foruma Vostok Europe.
Kada bih birao u tom cenovnom rangu (kada se radi o novim satovima) Maktajm hronograf - srednja maloprodajna cena 5200 RUB ~13600din na njihovom zvaničnom sajtuЧасы 3133/5011000. Хронограф | Часовой завод Мактайм (ja ga po toj ceni nađoh na nekom ruskom internet dućanu i bilo ga je na stajanju ali sad da me ubiješ nemogu da ubodem) - ako ništa drugo ono bar čistokrvni novokomponovani "ruja" (na istoj internet prodaji po sličnoj ceni su davali i Часы 3133/5211000, Хронограф | Часовой завод Мактайм koji se meni lično više dopada)
Poslednja ispravka: popovac 76 (1.3.2012. u 1:03)
EEeeee , jadno srce moje.... može se naći, samo treba strpljenja.
Vlasnik tog lepotana je naš brat i omiljeni član 23jewels ! Mislim da je došao do njega kupovinom preko neta...
Njegova galerija ti takodje može biti zanimljiva, pa "baci" oko...
http://www.svetsatova.com/forum/f121/23jewels-4100.html
Takodje ,pročešljaj malo i ovde, biće sigurno od pomoći...
Pomoć pri kupovini satova
mislim da mi se taj Poljot za sada najvise dopada,nekako ta "new classic" mi je gotivna. Ima ga u Vitanov-u te cu otici da vidim uzivo kakoizgleda jer je na slici bas ono sto trazim. Pa ukoliko je to to onda cu videti da u nekom narednom periodu uzmem jer sam razmisljao o tom na ovim oglasima, ali se plasim da nije vec cackan ili se kvario pa da neko samo gleda da ga se resi...duplo je manja cena...
Napokon samo otisao u VITANOV u Vasinu 14 u Beogradu i imaju ovaj model:
POLJOT International 2416-1981668 Poljot-International - Satovi - Vitanov Beograd
Sat me je osvojio,znaci nema daljeg trazenja,taj se mora imati!! "SAMO" je problem sto je te pare nemam ,pa moram poruciti taj drugi koji nije zut...tj pozlacen kako kazu. Ono sto mi je bitno,da mi neko kaze da li i taj sto nije pozlacen iste velicine i isto izgleda.....ako jeste....meni je cak i srebrna bolja. Vidim da je razlika u boju dijamanata i masina je druga u tom zlatnom. Da li je znatna razlika i vredi li te pare.....i jos jedno pitanje....koliko mi je pametno da kupim taj sa oglasa ovde....mislim....kako da znam da nije ispadao...ili nemam pojma prenavijan?! Jer ako se zeznem onda bas nista nisam uraio.....znaci da li je pametno kupiti taj polovan ili jednostavno ici na novi pa sacekati malo...skupiti...???
Bookmarks sajtovi