Preterano, bolje da su se ugledali na Vostok.
Preterano, bolje da su se ugledali na Vostok.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Na Vostok, nego šta. Može se kupiti pun naramak Vostoka za te pare .
Mene baš zanima da li ovi imaju kupaca
Niti je neka ekskluziva, niti kičerica za tajkune, a o konkurenciji u samoj Rusiji i da ne govorimo. Stavljaju mehanizme koji se dugo proizvode, jeftini su, a po pitanju dizajna nisu mnogo odmakli. Ili je neko previše alav, ili hoće da uništi fabriku.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
ko ce ih znati, s njima covek nikad nije bio nacisto. deluje, na osnovu materijala koji su okacili na net, da su prilicno ozbiljno osmislili strategiju, sve uz popove koji su dosli da osvestaju proizvodne hale , a angazovali su i neke svoje lokalne poznate dizajnere.
u sustini, stare mehanizme su upakovali u celicna kucista sa safirnim staklom i, uz za sada nepoznat stepen kontrole kvaliteta, podigli cenu 10x. jes' da ih mnogo volem, ali preterase...
jole777 kaže:
Realna cena tih satova bi bila do 150€, i to zbog safirnog stakla.
Ne mogu da trenutno kopam po njihovim sajtovima, ali bih voleo da znam da li je u pitanju neki pošteni tajkun koji u znoju lica svog pošteno pere svoj pošteno zarađeni novac ili samo hoće da pošteno upropasti fabriku.
Doduše, kako sam čuo od nekih ljudi koji su poslovno sarađivali sa njihovim firmama, kažu da mnogim firmama marketing i dalje nije jača strana, jer su navikli da se njihovi proizvodi kupuju još otkako su bili jedini na tržištu. Evo šta su napisali na sajtu preko koga prodaju satove
Ukratko, poruka je da je bolje kupiti u pravoj prodavnici, ali zašto to napisati na sajtu preko koga se ti satovi upravo i mogu kupiti? Razumem ja poštenog tajkuna koji pošteno pere novac ili pošteno uništava fabriku, ali ovo je van svake pameti. Fali samo još da napiše 'ne kupujte naše satove'.Raketa-shop.com is an internet shop with the best service available on Internet.
But you will never have on Internet a better service than in a Real shop.
Real shops are not more expensive than Internet, maybe even cheaper, since you do not have to pay for delivery. Also in a real shop you can have a much better look at the watches AND the human contact with a qualified seller is priceless.
Ako je ipak u pitanju treći razlog (nepoznavanje marketinga), onda mislim da bi direktora odmah trebalo smestiti u jednu ustanovu gde će mu dati lepu belu košulju sa kopčanjem otpozadi.
Što se tiče nesrećnog dizajnera sajta, mislim da bi neko mogao da mu saopšti da je ovo 21. vek.
Poslednja ispravka: Neša (14.12.2012. u 19:39)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi