Strana 4 od 4 PrvaPrva 1234
Prikaz rezultata 31 do 33 od ukupno 33
Like Tree113Likes

tema: Raketa Traveller / Ракета Путешественник - nova kolekcija

Moderator Avatar korisnika sima hrabri
    Član od
    16.12.2009.
    Lajkovi
    3874
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    141

Određen forumom Re: Raketa Traveller / Ракета Путешественник - nova kolekcija

mistrall, hvala na objasnjenju! konacno i ja, u ovim godinama, da shvatim kako se peru pare!
    a da li je stvarno tako, ko ce ih znati. kao sto vec rekose ljudi, mnogo stvari tu nije logicno, pa nije iskljuceno i da je to u pitanju.
    a s druge strane, ako je to cilj, mislim da ima mnogo laksih, brzih i jeftinijih nacina da se to uradi, nego cak i minimalno ulaganje u fabriku satova, sto je sasvim specifican biznis i cudno trziste. licno, voleo bih da to nije istina, a da se oni malo opamete i prizemlje, pa da nam svima bude opet lepo.
    majstor98, anbeast and mistrall like this.
    Citat jole777 kaže:
    Ne pali me marketing, placeni oglasi ni sportasi/glumci. Daj mi kakvu vintage Omegu, in house Seiko ili Sinn-a i meni je to sasvim dosta.

Mlađi član
    Član od
    22.10.2010.
    Lajkovi
    116
    Reputacioni uticaj
    18

Ne verujem ni ja da se o tome radi. Ali da su satovi precenjeni - jesu.S druge strane imas niz slicnih primera gde vestacko podizanje cene pozitivno utice na biznis. Evo kod nas su sad aktuelne zimske gume i njihova kupovina. Ja sam letos u Banjaluci kupio dve zimske gume Wintera dimenzija 175/65 R14 platio 142 KM (71 €). Ovde u Srbiji cena takve gume je 5500 din. po komadu. Znaci domaci proizvod je ovde skuplji 15€ po komadu nego u izvozu. A opet imas ljude koji se kunu u taj brend. Mozda sam sad otisao van teme ali se ovih dana opasno nerviram sto nisam kupio sve 4 gume na vreme nego sad ovde moram da placam bandi nerealnu cenu.
    Poslednja ispravka: mistrall (15.12.2012. u 13:06)
    sima hrabri likes this.
    "Raduj se, mladiću, za mladosti svoje, i neka se veseli srce tvoje dok si mlad, i hodi kuda te srce tvoje vodi i kuda oči tvoje gledaju; ali znaj da će te za sve to Bog izvesti na sud"

Moderator Avatar korisnika Neša
    Član od
    21.1.2011.
    Lajkovi
    13230
    Blogovi
    9
    Reputacioni uticaj
    602

Ne bih se složio sa poslednjim primerom, jer zimske gume su nešto što se mora kupiti, imajući u vidu kakvo je stanje vremenskih prilika i šta propisuje zakon. Onaj ko po ovakvom vremenu vozi automobil mora da kupi zimske gume i tu je kraj priče. S druge strane, kod satova postoji veliki izbor, a od postojanja konkurencije najviše koristi ima kupac. Za cene ovog ranga svakako da se može birati.
    Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.

Strana 4 od 4 PrvaPrva 1234

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •