Ko kaze da Amerikanci nose iste satove. Ono jeste da vecina njihovih vonika nosi G-shock, ali to je zato sto je jeftin,precizan,pouzdan i oni ga sami kupuju.
Ko kaze da Amerikanci nose iste satove. Ono jeste da vecina njihovih vonika nosi G-shock, ali to je zato sto je jeftin,precizan,pouzdan i oni ga sami kupuju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Video sam ga jednom uživo izbliza(ma koliko ovo zvučalo čudno ). Uz svo poštovanje ljubiteljima ovog modela, nosio bih ga jedino ako imam para za bacanje, a treba mi potrošan sat.
Možda je malo OFF, ali ni ovaj najnoviji hit Toy watch......brrrrr, ako hoću plastiku, kupiću sebi one satiće za klince, kojima kazaljke služe samo kao ukras, i uopšte nemaju nikakvu funkciju.
Pravi sat je mehanika u metalnom kućištu, i tu nema dileme. Ako nekad budem imao novca za Fortisa, dotle Raketa i Poljot, jest da su jeftini, ali su mi nekako cool. I mada me devojke gledaju kao da sam pao sa Melmaka zbog toga što ne nosim modnu plastiku koju one zovu sat, baš me briga.
Budi jedinstven, budi svoj.
Moze neko da ga voli ili ne, ali Casio G-shock je sve, samo nije igracka!
majtore98, gde si ti, nema te sto godina?!
aj, aktiviraj se malo, nedostaju nam rusofili.
vrlo cenim tvoju doslednost sto se tice nosenja ruskih satova.
ali, gresis sto se tice g-shocka tice, to zaista nije modna plastika, a ni igracka!
jole777 kaže:
Najverovatnije je moj odgovor pogrešno protumačen. Nigde nisam ni rekao da je G-shock igračka, niti modna plastika. Pojmovi modna plastika i igračka su se odnosili na one ogromne plastične jednobojne satove što ih sada većina nosi, konkretno urbanija populacija.
Što se tiče Siminog pitanja, malo sam zauzet nekim drugim stvarima, tako da ne mogu sada toliko pažnje da posvećujem satovima. Mada sam skoro nabavio Komandirski, Заказ мо СССР, ali treba da ga odnesem na sređivanje kod nekog dobrog(pedantnog konkretno) časovničara.
Daj neku sliku, da vidimo komandirca.
Poslao sam mail Julian Kampmann-u, pitao ga za mehanizam u poljotu, evo odgovora:
"Thank you for your email. This T04 Tourbillon from Poljot International is on stock and available - I send you some informations about this watch as email attachements, I hope they are not too big for your mail. The caliber is the Seagull caliber as far as I know - imported to Germany from Poljot International and decorated/tested there, too. This watch can be offered for a special price of EUR: 2200.- only very few pieces left on stock. ( incl. Tax ) Exportprice is EUR: 1850.-
Best wishes, Julian Kampmann"
Nema sta, covek je odmah ofgovorio na mail, i cak se ponudio da spusti cenu za sat.
Poslao je i flajer u pdf formatu
Nekoliko odličnih fotografija ove ruske lepotice. Nema baš mnogo kvalitetnih fotografija mehanizma 2415:
Mehanizam nije oličenje lepote, to je sigurno ali je dovoljno dugo u proizvodnji, dovoljno tačan , izdržljiv, lak i jeftin za servis da je u svojoj nesavršenosti savršen.
Jedino nisam prelomio koja je Amfibija bolja kupovina. Dobro, ova sa metalnom narukvicom je bolja, upravo zbog narukvice ali meni se za nijansu-dve više sviđa Amfibija bez brojeva na brojčaniku a nju ko za inat proizvode samo na silikonskom kaišu.
Bookmarks sajtovi