Odličan izraz Arči!
Nagodan - spreman na nagodbu, pogodbu. Nije bitno odakle potiče, deder da mi to uvrstimo u s-h rečnik
A čuj, kućište mog "Poljota" sa ETA 2824-2 je potpuno istog kvaliteta kao kućište Civila. Istog je prečnika (staklo je identično), jedino je malo pljosnatije. Mehanizam je original švajcarski, sat je odrađen na jednakom nivou kao i Civil. Uveren sam da je identična stvar i sa alarmom koji se tebi sviđa. Kada sam ja uzeo moj, tada nisam znao za ovo o čemu pričamo. Mada me to ne bi sprečilo, siguran sam. Meni se taj alarm isto puno sviđa. Dosta dugo sam planirao da ga kupi, i da upregnem ta tri vranca u trojku
Mislim da sam odustao, to bi već bila perverzija.
Satovima sa original Poljot mehanizmima cena ide gore, razlog tome je što se zalihe polako tope. Na Levenbergovu sreću on se izgleda prilično dobro snabdeo dok je još moglo
Kampmann očito vidi tu nadolazeću nestašicu i zato ne spušta cenu. S druge strane pojma nemamo koliko skupo ga je platio. Ipak, postoji jedan način da značajno umanjiš cenu (barem je pre 2 godine kada sam kod njega kupovao to postojalo). Ako te interesuje obrati mi se na pp!
Pitao bih kakve kataloge imaš? Papirne ili skenirane? Postoji li mogućnost da nešto od toga podeliš sa nama?
Bookmarks sajtovi