Lep i zanimljiv sat !
Meni je jako krivo sto Neptun nikako da nadjem ,a komndirski k34 mi je san...ko zna mozda jednog dana. A ima i onaj ronilacki mislim da je Agat
Lep i zanimljiv sat !
Meni je jako krivo sto Neptun nikako da nadjem ,a komndirski k34 mi je san...ko zna mozda jednog dana. A ima i onaj ronilacki mislim da je Agat
^..imas danas na kp novu Amfibiju Neptuna, kolega je iz Subotice
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Skoro godinu dana sam član ovog portala a otprilike isto toliko skupljam satove, prvenstveno ruske ali ima tu i drugih, Omikrona, Darvila, Nivada... Ali ovdje ću predstaviti samo Ruse. Želim istaći da su svi satovi ispravni i relativno tačni s tim da oni koji su sa kaišem ili narukvicom su u perfektnom stanju, mislim na očuvanost cifera, stakla, mehanizma a ovi bez kaiša su u lošijem stanju očuvanosti ali kako su bili za bagatelu na buvljaku, 2-3 Eura, nisam mogao da ih ne kupim. Bar za rezervne dijelove.
Drag196 lepi satovi. U zdravlju ih nosio.
Aranđeloviću vidi ovo:
Uh, moguće je ovde naći takve "Pobede" i "Elektronike", nove, u kutijama, ali su cene prepaprene.
Predivan
Pozdrav svima, evo da vam se prikljucim. Pre par dana sam pronasla nekoliko ruskih satova i momentalno se zaljubila u njih pa me to dovelo na ovaj forum. Da li mislite da ova dva sata mogu da se poprave, ne ynam nista o njima sem da su pripadali mojoj baki. I da li bilo koji sajdzija moze da ih popravi ili moram nostiti kod nekih specijalno. Drugo pitanje gde mogu naci ovako male kajiseve ( oko 6mm) ?
Strelac
Dobro nam došla.
Satovi svakako mogu da se poprave ako su uopšte pokvareni. Moguće je da će nekom biti dovoljan samo i servis.
Jasno je da pričam napamet-časovničar će znati šta da radi.
Ne moraš tražiti nekog posebnog časovničara.
Na kraju ću ti postaviti link ka našoj stranici sa servisima pa se možeš telefonom raspitati kod tebi najbližih časovničara o poravci.
Takođe, i kaiševe možeš pronaći kod njih.
Mislim da je taj manji kaiš 7 mm ali to se mora precizno izmeriti.
Servisi satova | Svet Satova
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi