hehehehhe
nacicemo je
hehehehhe
nacicemo je
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da nije rotirajuća, ali se nešto množi deli, sabira zaboravio sam. Ovu limitiranu seriju su dobili piloti eskradile Blue Angels mislim ako se dobro sećam na Francuskom avio mitingu krajem dve hiljade i neke godine. Nešto se bilo spominjalo da je prvi sat iz Poljot fabrike izašao u čast sportske aviacije ali me ne drži za reč samo se prisećam svega.
Satić nije profesionalni već isključivo samo šmek na ruci, jako lepog izgleda i solidnog kvaliteta.
Ma ok, pročitao sam da je sat u stvari omaž Blue Angels akro grupi i računam da je izrada sata na pristojnom nivou, nije to ni suština već mi je bilo pomalo šokantno što su skinuli Breitling i bzvz što pritom nisu napravili sat koji ima funkcionalnu mernu skalu. Eto, to bi mi bila zamerka na koju sam naišao dok sam tražio info o satu.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Moj novi Vostok automatik. Juce stigao, i kupljen preko ebaya za 20€. Prodavac kaze da ga nije sredjivao u poslednje vreme. Za prva 24 sata od kako je kod mene zuri ispod 10 sekundi. Ne mogu da ocenim kad je proizveden, nema nikakve oznake da li je Rusija ili SSSR. Da li ima neko ideju kako bi to moglo da se uradi? Sat ima metalnu narukvicu za koju sumnjam da je originalna i em je ruzna em mi je velika, tako da cu je brzo zameniti.
@Djuka82
Prvo-čestitam!
Tvoj sat je proizveden posle 1991.godine.Unutra je,najverovatnije,2416-B mehanizam sa 31 rubinom,automatik sa mogućnošću ručnog navijanja.Tolerancija mu je -20 +40 sek. na dan.
Slika je očajna pa ovo uzmi sa rezervom.Probaj da uradiš bolje slike i sa prednje i sa zadnje strane.
Predpostavljam da znaš da se narukvica može skratiti,ali ako ti se ne sviđa-svakako je zameni.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi