Bursa cestitam na prinovama, znam da si onda cekao onu lepu Omegu. A vidim i da si kutiju pazario, bas je lepa. Moze li neki info o ceni i gde si kupio? Pozdrav
Printable View
Bursa cestitam na prinovama, znam da si onda cekao onu lepu Omegu. A vidim i da si kutiju pazario, bas je lepa. Moze li neki info o ceni i gde si kupio? Pozdrav
:proud:Prodavao neki lik preko oglasa za 4000 din, i ja sam bio najbrzi :proud:
Bas je dobra, ja imam sa jednim satom, ali trazim sa dva ili sa tri.. ako negde vidis, javi.
Da i ja malo doprinesem. Evo slicica (ne bas sjajnih) dva malisana: Vostok komandirskie (???) Junior i pozlaceni Poljot sa 2609 mehanizmom. Sumnjam da poklopci na oba nisu originalni. (Pomoc u razresavanju dileme je dobrodosla). Vostok ima kais od nekog Q&Q. Poljota sam uzeo za 400d da bih se igrao malog casovnicara:sarcastic:. Stigao je sa jako izgrebanim pleksijem i dozlaboga strokavim kucistem. Ciferblat je bio uflekan necim sto lici na mahovinu ili rdju sa bronze (ono zeleno). Pleksi sam resio Cifom i pastom za zube. Jos nije idealan ali me mrzelo dalje da ''ribam''. Ciferblat sam uglavnom ocistio osim predela oko kazaljki i oko natpisa (pokusao sam ali je: Made in SSSR pocelo da se skida pa sam odustao). Sad mi je krivo sto sam bio nestrpljiv pa nisam slikao sat pre pocetka ''rada''.
Prilog 7033Prilog 7034Prilog 7035Prilog 7036Prilog 7037Prilog 7038Prilog 7039http://www.svetsatova.com/forum/images/misc/pencil.png
Što se tiče Vostoka,poklopac 100% nije od tog modela(konkretno od tog sata sa slike).Odnosno poklopac je od Vostokovog modela sa motivima 40 god pobede nad fašizmom(tzv komemorativni).
commemorative-army1
Hvala majstore. Tako sam i mislio. Sada mi ostaje da nadjem ''običan" poklopac i komemorativni model bez poklopca :-)) Navuče se čovek na ove ruse, jeftini a zanimljivi. Počeću da skupljam Amfibije (nekako mi najzanimljivije). Nisam po našim aukcijskim sajtovima i oglasima primetio: zakaz MO (nemam ćirilicu na telefonu) modele. Ima neko info?
Bursa koji se prvi sat namotava? Odlično izgleda....@anbeast odlični satovi...
bursa daj malo detaljnije slike "ražnja"