Ovaj je bilo lako naći. Prodavao se nekoliko meseci na oglasima, ali je prodavac tražio 40€. Posle nekog vremena je spustio cenu, a ispostavilo se da živi blizu mene, pa sam otišao i kupio.
Ovaj je bilo lako naći. Prodavao se nekoliko meseci na oglasima, ali je prodavac tražio 40€. Posle nekog vremena je spustio cenu, a ispostavilo se da živi blizu mene, pa sam otišao i kupio.
Bila je 20€. Tako je bilo oglašeno, a bilo me je sramota da se cenjkam, jer je sat zaista očuvan, a čovek nije preprodavac, već ljubitelj satova. Video sam takve u lošijem stanju na oglasima i na pijaci, a uglavnom su tražili tridesetak evra. Za ovaj mislim da sam imao sreće, jer je prva takva raketa po ovoj ceni koliko znam iz oglasa i iz razgovora sa više forumaša.
Ova Raketica nazalost nije u mojoj kolekciji,ali rado bih je pridruzio mojim modelima. Rec je o novom modelu,Raketa Polar Watch
Stvarno dobar sat.
Znali se koja je cena?
Ko moze ove Ruse pohvatati... Ako se udostoje i odgovore na mail kopiracu vam
Koje su mu dimenzije i dnevno odstupanje? I ja sam se zagledao u jedan Poljot international sa 3133 mehanizmom... Za sad samo san ali jednog dana...:-D
Nisam 100% siguran za odstupanje zato sto ga nosim samo ponekad... Takav je sat
Moj sajdzija mi je rekao da ga je namjestio na + 4, 5 sekundi, ako se dobro sjecam...
Kada je navijen i nije ukljucena stoperica, radi bas, bas dugo! Nisam mjerio, ali mislim
solidno duze od dva dana...
Uglavnom, prezadovoljan sam satom!!!
Precnik samo stakla je 30mm, a sata sa krunicom 43
Bookmarks sajtovi