Ovaj sat ima neku cudnu moc, ne smejte mi se, Nesto ima, jer ne prestaje da me impresionira...
Jednom recju, svaka ti cast na izboru, ne znam da li je postojao bolji samo-poklon za Bozic Neka te u zdravlju sluzi mnogo decenija, i srecni ti praznici
Ovaj sat ima neku cudnu moc, ne smejte mi se, Nesto ima, jer ne prestaje da me impresionira...
Jednom recju, svaka ti cast na izboru, ne znam da li je postojao bolji samo-poklon za Bozic Neka te u zdravlju sluzi mnogo decenija, i srecni ti praznici
Sofronije
Jako lep sat.Čestitam.
Voleli bi da nam predstaviš i ostatak kolekcije.
Poslednja ispravka: VLADAN P (8.1.2012. u 19:24)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Simo.
Za sada mi zaljubljenost jaca strana ali ce doci na red i malo temeljnijeg cackanja i uporedjivanja. Zabrinem se kada prodje 20-tak minuta a ne uputim pogled ka njoj. Trenutno se sepuri u drustvu Poljot Traveller i Polet Hronograf, ostale sam malo zanemario :-)
23jewels
Tu "cudnu moc" sam vec iskusio. Drugar me vec bio ocenio sa "znam, nema ti zivota bez 3133". Preziveh nekako a sada vec mi se cini kako mora i transfuzija u olicenju Rakete Pilot ili Seiko SSA003K ili ...
Slazem sa svim forumasima da pleni....i zdravlje ga nosio i slikao ga jos vise da ga vise i gledamo...
Prelep je i lepo je cuti ovo sto si napisao....tj prava ljubav prema necemu sto je tvoje..znam kako ti je
next year at this time I'll be a millionaire
Dobro nam došao na forum i čestitke za strelu, odlično izgleda
Ukoliko imaš slike strelinih zemljaka, red bi bilo da ih postaviš
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala vam svima.
Potrudicu se da napravim fotke ostalih iz zapocete zbirke. Trenutno ratujem sa baterijama za fotoaparat i sve mi se cini da ce nam zuti doci glave
Opredeljenje za zbirku je redukovano na Poljot i Raketu a svakako se doda i nekakav drugi primerak vec prema skladnosti, ciferu,....
Evo dopune Strele sa jos dve fotke, napravljene su za drugara iz jos jednog hobija. Ako nisu bas po pravilima foruma izvinjavam se ili neka gumica odmah radi
da, ona prva nije bas po pravilima, ali 'ajde, progledacemo kroz prste ovaj put.
jos jednom moram da dodam - odlican sat! i sto neša reče - daj i druge baćuške!
jole777 kaže:
bravo za strelu !
bravo za fotke !
sto se rusa tice, ova strela je sigurno u klasi najlepsih !
hvala simi za gledanje kroz prste, i da progleda kroz
prste jos jednom za par dana, dok stignem da uslikam
strelinog brata u odgovarajucem trilerskom okruzenju,
zbog osvezenja teme ...
Cestitke za Strelu, prelepa je!
Bookmarks sajtovi