Prelepa Strela a i Zbrojovka bogami
Prelepa Strela a i Zbrojovka bogami
Sofronije, dobro došao, lepo je kad se neko ko zaista voli satove pridruži forumu a kad još voli baćuške...ih. Strela je odlična u zdravlju je nosio. Kompletan test se podrazumeva, još fotki takođe a i ostale baćuške na sunce .
Evo me opet. Postacu dosadan kao onaj moj imenjak pevac
Mali raport da se zna kako nisam previse posesivan pa uvazavam i iskazane zelje. Dakle, tragalo se za drugim kaisem i boljim baterijama. Kais narucen, stize verovatno sutra a baterije za sada odradjuju. Jedino zaksnio pa opet problem sa odsjajem blica. Ostatak "bacuski" ceka u redu za slikanje pa sutra po dnevnom svetlu startuje Foto Sofronije.
Za sada evo dva pokusaja fotki Strele sa privremenim kaisem u drugoj, meni prihvatljivijoj boji od one crne.
Jedino mi pomalo cudesno kako se odrastao covek vrati u detinjstvo. Pricali lepo roditelji kako sam kao klinac imao "lep" obicaj da zaspim u krevetu sa novim sanadalama, na primer. Sreca je to decija.
Mozete li da zamislite scenu kako sinoc kasno, kada su moji klinci zaspali, u tisini noci, ja sedim i sa Strelom na uhu slusam otkucaje mehanizma 3133. Uspavanka za pevca Sofronija.
Lele meni, nema izvlacenja iz ovoga ...
svih mi dabrova sa ontarija, nisam jedini koji slusa kuckanje uvece
umesto bensedina ...
JojjjJJJJ , kako me uzdrmala ova poruka (kao i Lugerova) !!!! Pa ja mislio da sam jedini "ludak" koji uveče stavlja na uvo svog omiljenog rusa ! Ne mogu sad da nadjem svoj citat ,gde rekoh za Citizenov Eko-Drive da me ubi tišina mehanizma . I ja svoj SS 18 (3133) stavljam noću pored glave i ,prosto, lečim sebe.
Braćo moja, Veliki pozdrav za Vas !!!
EDIT : Sofronije , taj tvoj opis iz dečijih dana me je zamalo naterao na suze, majke mi rodjene. Jednostavno mi se vratile slike iz detinjstva i taj osećaj da je sat uspeo da mi povrati, takve vrste sreću ! Jednostavno si me pogodio u srce, kao o meni da pišeš.
Poslednja ispravka: backarelli (9.1.2012. u 18:36)
ovde ima neka sekta koja radi "na veder" !?
Luger
Sauh ! Dobro govoris, govori jos
A i smajli dobar, ono Jeger kod njih ?
backarelli
imam ja i fazu No2 : upiljim u mehanizam, uzivam i razmisljam o tim ljudima koji su sve to osmislili, uradili, sklopili,... Pogotovu o onom vremenu kada je sat bio mislena imenica mnogima. Pa masinskom parku na kome su radili sve to ...
Onda se, na trenutak, setim i pojedinih koji sada na numerickoj masini ne ispostuju toleranciju
JJJJJJOOOOOOOOOJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa to 23jewels , druže moj ! To je to !
@sofronije , možda u datom trenutku, ne mogu da napišem ono što osećam... ali eto, ti si se pojavio i rekao ono što ja želim odavno reći !!! Nemam ,uistinu, šta da dodam sem.... TO JE TO ! Istih smo shvatanja. Pa ja ,kad sam kupio SS 18 (Šturmanskie) , gledao sam ga od 09:00 AM ,sve do 15:00 PM , i uživao svakim svojim delom tela !!!
Bookmarks sajtovi